Реакция на майка на идиот, който нарича сина си "грозен "

Вдъхновяващ отговор на майка на безсърдечен коментар.

Има само една дума, която този безсърдечен човек е избрал, за да опише снимката на много специално малко момче: "Грозно " е горещо написано под снимката на Куин в Instagram на малкото, което живее със синдрома на Даун, се смее в камерата и посяга на нея.
Анонимният потребител с името 'JusesCrustHD ' вероятно не е очаквал, че майка му всъщност ще защитава детето си като лъвица. Защото в блога на Huffington Post мама Меган Дейвис Меннес написа своя много специален отговор на страхливия потребител, който е не само вдъхновяващ, но и просто страхотен. Освен всичко друго се казва:

Уважаеми @JusesCrustHD,
откакто започнах да пиша в блогове за моя син Куин и неговото увреждане, знаех, че този ден идва. Има много подли момчета, които се крият зад анонимността на потребителските си имена и искат да бъдат жестоки, и много пъти съм се сблъсквал с техните враждебни действия.

Не искам да ви виня за нищо, но подозирам, че знаете малко за безпомощността, която родителите изпитват, когато имат болно дете с проблеми с дишането. Куин беше болен миналата седмица, но се почувства много по-добре в петък. Решихме да седнем в градината и да попием малко слънце след училище. Няма много неща на света по-красиви от това да видите как наскоро болното ви дете блести и аз щракнах няколко снимки, за да отпразнувам възстановяването му.

Майката и блогърът го поставят в колоната за коментара му в публикацията си - единствената омразна дума "грозен ". Според нея фактът, че той го е представил като шега, не крие факта, че това всъщност е кибертормоз.

Меган ни говори от душата

Не мога да си позволя да изпитвам нищо друго освен съжаление към човек, който има толкова малко благоприличие. В този свят вече има достатъчно зверства и всеки трябва да се стреми да направи този свят по-добър, а не по-лош. Надявам се само децата ми да се научат да пренебрегват невежи коментари и действия на другите и да се отнасят с уважение и достойнство към другите. Всички го заслужаваме, дори и вие.
Искрено, горда майка.

Колко вярно! Благодаря ти, Меган, за тези думи! Тук можете да намерите всички снимки на мама Меган и малката Куин.