правилните размери за седалището на една банка

Пейка в градината или в апартамента не е лошо нещо, независимо дали сте закупени или изградени. Но каква степен се нуждае от банката? Знанието е важно да се намери правилният продукт.

Уютната банка

Ако си купите банка, обикновено го изпробвате. Защото искате да знаете дали можете да седнете удобно върху нея. Ако нещо наруши, избирате друг модел. Но какво всъщност може да се тревожи? На каква степен банката трябва да е тествала професионалисти. Ширината и дълбочината на седалката играят голяма роля в комфорта. В допълнение към подходящите измерения, ъгълът между седалката и облегалката е от решаващо значение колко е щастлив да седне на пейката,.

Размери на седалката

При избора на ширина това зависи от това колко хора трябва да бъдат проектирани банката. Добре е седалка от 60 см на човек. 50 cm все още са възможни, но това седи, но вече се бори. Следователно седалището на пейка за двама души трябва да бъде около 120 см ширина.

Дълбочината остава. Удобно не е пейка, когато седи на тясна платка, особено когато се смята, че се отпуска. В тесния коридор, когато банката служи само на обувките, този фактор не играе такава голяма роля, тъй като тя варира за тънки хора вече 30 см дълбочина.

Ако искате да седнете удобно в градината (вие се облягате назад и се плъзнете с задните части на ръчната посока), но трябва да изберете по-голяма дълбочина на седалката. Тя зависи частично върху собствените размери на тялото. Хората с много къси бедра не се чувстват особено добре на 45 см дълбоко място, защото водещият край пресича коленете. За разлика от това, по-големите хора излизат с тази мярка. Най-добре е да изберете Центърът: 35 до 40 cm.