Напрежението се повишава: Аштън Къчър Мила Кунис прави приложение?

Нека вече чуем пръстена за сватбени звънци? Твърди се, че Аштън Четкет планира да се ожени за Мила Кунис след успешния му развод.

Аштън Къчър иска да докладва на ръка на Мила Кунис. Двамата и половината мъже искат 30-годишната актриса, с която е бил заедно за една година, като най-накрая зададе въпроса за всички въпроси след развода му на Деми Мур е официален.
Kutcher подаде развод през декември 2012 г., след което започна пробит спор, както съобщава 50-годишната актриса, която е поискала осемцифрена сума от актьора, тъй като това е участвало в $ 100 милиона долара инвестиционни фондове.
35-годишният Холивудскард вече е решил да даде Мур, който притежава самия $ 100 милиона, за да остави част от своите мултимилионни доларови активи, както и акции в своята технологична компания.
"Деми и разводът на Аштън е хвърлил сянка за връзката му с Мила, защото е намекнал толкова дълго", разкрива кариера. - За щастие, Деми промени мнението си. Тя вече не е толкова горчива и иска разводът да приключи възможно най-скоро, за да може най-накрая да живее в живота си."
Insider добавя: "Той се съгласи да получи няколко милиона долара и акции в компании за технологични компании в Аштон, след като ги убеди да посетят конференция с него, така че те да могат да видят колко много ще бъдат компаниите. Всички те са щастливи и документите са подписани и в адвокатите, Аштън вече може официално да спре ръката на Мила."
Въпреки това, Hollywoodpäächen в продължение на месеци се отоплява слуховото легло около ангажимент, след като брюнетката е видяна със златен пръстен на пръста.

Най-новите новини Аштън Къчър Аштън Къчър казва в процес на убийство