Задайте капана на вратата

Ако вратата не се затвори добре или няма повече, повечето от домашните лишаване от свобода веднага идва в ума на вратата. Чрез настройване на капана на вратата, това ще трябва да падне правилно правилно. Въпреки това самият капак на вратата може да бъде коригиран в най-малко случаи. Вместо това можете да правите други настройки и промени и да поставите космито на вратата на вратата.

Самият капак на вратата обикновено няма опции за настройка

Със сигурност вече е преживял един или други читатели: вратата се сблъсква само с много големи усилия или не повече. Сега би било очевидно, за да поставите капана на вратата. Въпреки това, почти няма настройки в случая. Това важи и за контрагента, заключването на вратата. Ако има такава, тогава монтажните отвори са дълги дупки.

  • Също така четете - поставете врата
  • Също така четете - поставете вратата на вратата
  • Също така четете - закрепете вратата

По-скоро, трябва косно да поставите капана на вратата

Това на свой ред означава, че можете да поставите леко капаната на вратата нагоре и надолу. Но така са проектирани много малко капани на вратите. Ако капана на вратата вече не е близка, имате индиректни опции за настройка и опции, които да повлияете на затварянето на вратата:

  • За различните настройки на риболова на вратата
  • Смяна на уплътнението на вратата (ако е налично)
  • Маслата на капана

Настройки за фитинга на вратата

Настройката на риболова на вратата е условно възможно в зависимост от използвания риболов на вратата. Ако искате да вдигнете вратата малко, можете да вдигнете листата на вратата от риболова. След това съвпадащи шайби се поставят върху риболова. За тази цел специалистът за търговия предлага така наречените фисонци.

Задайте монтаж на врата към метални рамки

В допълнение към врати на метал, те също имат възможност да регулират ангела или далеч от рамката. За да направите това, намерете малък перфориран отвор в рамката в горната част на горната врата. Потънал в този отвор е винт, обикновено алеен винт.

Този винт на Allen фиксира вратата на вашата позиция. Разхлабете този винт нещо, можете да продължите да натискате ангела до рамката или да я издърпате. Обикновено трябва да натиснете ангела по-нататък в рамката и след това да затегнете, след това цялата врата на вратата, когато затварянето продължава да влиза в рамката.

Може да има и типичен проблем, ако вратата не е била достатъчно далеч в ангела: когато се отвори въпросната врата, това забавя дъното навън. Поне виждат различно разстояние до земята над дължината на долния край на вратата.

Сменете вратата на вратата

Проблемът е в капана на заключването на вратата, че капана с вратата не може да бъде избутана достатъчно далеч към рамката. Някои врати имат каучук, който може да реши и след това излиза добре. Може би обект някъде на вратата също е наложен или залепен.

Масла на капана на вратата

Често проблемът е много лесен за решаване; А именно с капка масло. За предпочитане използвайте спрейното масло. Покрийте останалата част от капана, така че само върху болтовото масло да се напръсква. Спускането масло се отстранява веднага с парцал.

Използвайте подходящи масла за смазване на капана на вратата

Не използвайте графитни масла или масла, които използват други твърди вещества като смазочни материали. Те могат да влязат в капана, защото те действително действат привлекателни за други частици за мръсотия. Също така не трябва да се използват детониращи масла.

Съвети и трикове в дневника на къщата, ние поддържаме много предмети около вратите готови за вас. Така че обясняваме и как да поставим предишство.