Подконструкцията за полагане на двойни яхнии

Двойните плочи се радват на огромна популярност. Те предлагат рентабилна алтернатива на цената привлекателна привлекателна цена. Някои от двойните камъни дори имат предимства пред стъклото. По този начин двойните плочи често се използват като полупрозрачен навес, при което необходимата подструктура трябва да отговаря на определени изисквания.

Типични материали за кухи камерни плочи

Двойните плочи са пластмасови плочи, които обикновено са направени от полиметилметакрилат (PMMA, акрилно стъкло, разговорно и като марка също плексиглас) или поликарбонат (компютър или разговорно или колективно или колективно или колективно или. като марка също макролонът) съществуват. Въпреки че се предлагат и уеб плочи от PVC, но те не постигат положителните свойства на гореспоменатите пластмаси, поради което те не се използват малко често и по този начин не са от значение тук.

 • Също така четете - полагане на уеб плочи - инструкции
 • Също така прочетете - правилното разстояние за двойно монтирани плочи
 • Също така прочетете - инструкции за полагане на двойно монтирани плочи

Свойства на уеб плочи

Това са двойно монтирани плочи около две прозрачни пластмасови плочи, свързани помежду си чрез мрежи. Това създава кухи камери в плочите. В резултат на това, предишните положителни свойства на двойните пощенски плочи Допълнителни предимства:

 • термично изолационни
 • звукопоглъщащи
 • С избор на плочи, UV светлината може да бъде блокирана или не е блокирана
 • По същия начин, проницаемостта на температурата (слънчева радиация) се настройва като регулируема

Възможности за табели

Благодарение на тези свойства и вече известната устойчивост на удар, двойните плоскости се избират предимно за следните проекти:

 • Оранжерия, направена от двойни яхнии
 • Тераса и балконски покриви
 • Защита на вятъра с "Изглед"

Подконструкцията за полагане на уеб плочи

С оранжерия има не само покрива на двойно монтирани плочи, но и цялата конструкция. Въпреки това, няма никаква подстройка по смисъла тук. По-скоро стабилността трябва да се постигне чрез подходящи алуминий или други за предпочитане леки метални профили.

Особено с необходимите покриви

При изграждането на покриви обаче е необходима допълнителна подструктура. На пръв поглед този изглежда много подобен на отворена пергола. Това вече може да заключи, че не само лекият метал, но и дърво за подструктурата може да се постави под въпрос. Но това остава най-вече по отношение на перголата в оптичните прилики. Дървесината трябва да бъде възможно най-свободна от усукване. Следователно, тя трябва да бъде лъскава или лепило дърво.

Изисквания за подструктурата

За всички подструктури (метал и дърво) също идват следните изисквания:

 • Ъгълът на наклона трябва да бъде най-малко равен или по-голям от 5 градуса, по-добре е 10 градуса
 • Разстоянието на свързващите страни, монтирани на опорните лъчи, зависи от необходимостта от петна, към които са положени плочите
 • Горната част на конструкцията трябва да бъде отразяваща или ярко боядисана
 • Не трябва да има монтиран за изключване, върху който могат да бъдат поставени плочите
 • Трябва да се монтира ъгъл на спирачките, защото плочите са термично разширяващи се

Ъгъл на наклона

Ъгълът на наклона е решаващ не само по отношение на дъждовната вода директно на покрива на дъждовната вода. Препоръчваният по-висок ъгъл на наклона от 10 градуса е резултат от кухите камери, в които може да се събере потната вода. Можете също така да запечатате двойните пръти. Под "уплътнителни двойни плочи", ще получите цялата важна информация, защото камерите трябва да имат филтър на филтър.

Разстояние от завъртанията, за които профилите са завинтени

Има две приоритетни системи за полагане на двойно монтирани плочи: завинтен (често макролон) или свободно положени в профилите, с популярно място. Плаките също са стегнати, но причиняват значително по-малко шумове. Профилите на профила с двоен брой се монтират директно върху пространствено. Може да се намери инструкции за полагане на двойно монтирани плочи.

Измерване на разстоянието на шпашките

Трябва да измерите от външната страна на външното кълнове (външен профил на уеб плоча) в центъра на следното средно кълнове (профилите между две двойно монтирани плочи). Разстоянието от средата до следващото средно спрей отнема в двете времена централно (средата на всяко средно кълнове). След това имате центъра на гръбначния ширина. Сега можете да съберете вашите кладенци според линията, монтирани по-долу.

Отразяваща или светла повърхност

Тя създава сравнително голяма топлина под полупрозрачните двойни плочи. Колкото по-тъмна е субструктурата, толкова повече ще се съхранява съответно топлината и топлината. Това от своя страна може да доведе до фини пукнатини в уеб плочите, които по-късно ще продължат през пълните плочи. Поради тази причина те обличат горната част на подструктурата с отразяващо алуминиево фолио или специална алуминиева лента.

Бои, съдържащи разтворители спрямо дисперсионния цвят

Като алтернатива, можете да изтриете и подструктурата. Ако е възможно, не използвайте бои, съдържащи разтворители, но дисперсионна цвят. Ако трябва да има бои, съдържащи разтворители, те трябва да получат достатъчно време, за да напуснат и да изсъхнат, като рискът от непоносимост с пластмасовите плочи може да продължи. Между другото, гумените пръти на профилите на уеб плочата на повърхността (нагоре) по тази причина трябва да бъдат коекструдирани (ярко покрити).

Няма изключване

Това е убедително изискване, което при уеб плочи не може да има затвор или пълна повърхностна подструктура, на която плаките ще почиват напълно. Ако трябва да се изгради такава обвивка, това трябва да има най-малко 40 см разстояние от уеб плочите. Това важи и за изолацията на всички видове.

Ъгъл на спирачките

При полагане на двойно монтирани плочи, трябва да се вземе под внимание ъгълът на спирачката. В допълнение към отличните свойства, уеб плочите са известни преди всичко за шумовете, които се извършват чрез термично отопление. На един метър, двойно монтирани плочи се простират до 5 mm или. Заемам студ. На 5 m широк или дълъг покрив са най-малко 2,5 cm.

Принуждаване на неприятностите

Удължаването трябва да бъде принудено в една посока, а именно от първата или стената на стената към спешното страна. Това се постига с тези ъгли на спирачките. Също обърнете внимание на убийството върху достатъчно надвес на двойните плочи.

Съвети и трикове В допълнение към специфичните изисквания за подконструкция за двойни плочи, се добавят строителни спецификации (Код на сградата, съответната становища, план за развитие и т.н.Да се). След това размерите (площ или обем на ремоделираното пространство) са много индивидуализирани във всяко федерално състояние и във всяка зона на строителство много индивидуално. Така че, преди да искате да изградите съответния балдахин, запитване, ако трябва да изпратите разрешение за строеж или поне един строителен дисплей. Дали вашият проект е напълно одобрен (безплатно от одобрението не е непременно свободен от строителен дисплей!Да се)