Умело съчетайте кремавия цвят на стената с други тонове

Кремът за боядисване на стени е много популярен, защото може да се комбинира чудесно с много други цветове и не изглежда толкова стерилен, колкото чисто бял. Различните цветови комбинации водят до много различни сетивни впечатления, от топъл комфорт и усещане за слънчев плаж до свежи и нахални акценти. Нека просто разгледаме по-отблизо възможностите!

Кой е най-добрият начин да комбинирате крема за боядисване на стени?

Наистина красивите цветови хармонии водят до комбинация с меки пясъчни цветове, включително червеникаво, жълтеникаво или зеленикаво докосване. С помощта на тази комбинация можете да създадете спокойно, приветливо изображение на стаята, което се съчетава с решително домашен интериор.

  • Прочетете също - Липсващи петна или петна? Докоснете умело боята за стена
  • Прочетете също - сбогом на старата боя! Отстранете напълно стената
  • Прочетете още - Спокоен сън: най-добрата боя за стена за спалнята

Но там, където има пясък, можете да видите и слънцето или морето: Създайте свеж празничен усет с кремавия цвят на стената и светло синьото. Може би може да се добави и малко жълто, ако не стане твърде цветно като цяло.

Вторият вариант има повече контрасти, особено поради синьото, и следователно изглежда малко по-вълнуващ и по-свеж. Първият вариант е по-скоро за хора, които обичат определено тиха среда - или които искат да използват финия фон за цветни мебели.

Други чудесни цветови комбинации с крема за боядисване на стени

Тъй като крема е много неутрален цвят на стената, има много други възможни комбинации. Кратко отклонение в големия бял свят на цветовите хармонии:

  • Комбинира сметана с чист бял, дръжте долната част на стената малко по-тъмна, ярко ярка.
  • Стените с кремави стени изглеждат страхотно за тъмните червени завеси, особено когато все още намерят кафяви тонове в стаята.
  • Кремът в взаимодействието със свежи зелени води пролетта в къщата!
  • Задайте своя крем за цветя на стената, настрани настрана, цветната и висока естетика.

Като цяло, това е въпрос на вкус, който всъщност комбинира стените от кремове. Въпреки това, ако са решили за определена цветова палитра, след това те остават постоянно възможно да се произведе хармоничен ефект на стаята.

Съвети и трикове Ако искате да смесвате кремавия си цвят, след това поставете кофа с бял първо и постепенно добавете кафяво при постоянно разбъркване. С няколко капки червено или жълто можете да промените цвета в правилната посока, ако е необходимо.