Тези 10 глупави коментари трябва да слушат жените

Жените често не са наясно с това колко често се сблъскваме с ежедневието напълно обрасъл и понякога сексистки коментари.

За разлика от хората, ние ставаме твърде често жени, базирани на външния ни. Който започва от малък, когато ни каже колко сладък погледнем в роклята, вместо да ни хвалят, че сме направили нещо голямо. Обстоятелство, което все още се сблъсква с нас в зряла възраст - под формата на абсолютно излишни изявления. Лошото нещо: много от тези изказвания дори казват жени един с друг!

Ето 10 излишни и сексистки изречения, които трябва да слушаме жените, за съжаление твърде често:

1. Вие сте пълни с излъчването.

Разбира се, трябва да приемете това като комплимент. За съжаление, не винаги е толкова средно от обратното. Факт е: обозначението като излъчването или. Феминистката все още често се използва отрицателно. И забележката обикновено пада, ако сте били като жена в противоположност на изследванията и директните. "Du emanze" След това се претендира, само защото гледате равни права и уважение.
Думата феминист описва нещо изключително важно и добро. Защото той стои за някой, който използва дискриминация срещу дискриминация и еманципация и равенство между половете, не само за себе си, но и със сигурност и за други.

2. Са кльощави дънки не повече от по-младите?

Защо, моля, бъдете твърде стари за някакъв стил на облеклото? Въпреки това, жените ще бъдат казани, че късите поли, кльощавите дънки и най-добрите върхове са повече от нещо за младите момичета и жените трябва да бъдат "подходящи за възрастта" от определена възраст. Какво означава това?
Нямаше да очаквате с нетърпение стара дама в маратонки, дънки и най-новото тенденция? В крайна сметка тя просто трябва да се чувства комфортно в собствената си кожа.

3. Вече не обръсвате подмишниците?

Алтернативно, краката бръснач, бикинизон и т.н. Кой човек всъщност е казал такива интимни неща? Непрекъснато се опитвам да ни опитаме да подстригнем към специфична равномерна красота идеална. Ние всички трябва да бъдем без грозната коса, млада, спортна и с фигурата на модел. Но реалността не е много по-вълнуваща от това?
Всички ние сме различни - и това е вълнуващо! И който обича да носи косата си, разбира се, това трябва да направи това! Трябва да спрем да говорим с нас, когато става въпрос за нашето тяло и погледнем.

4. Които могат да носят само тънки жени.

Все още се казва, че пълните жени, които трябва да се откажат по-добре на определени дрехи. Защото нещо се прилага, не изглежда много изгодно или каквото и да било. Но ако една жена иска точно това, така че подчертайте кривите и предполагаемите дефекти и шоу? Не всеки трябва да живее изключително засушаването на моделите.
Въпреки това, за съжаление, мотото все още е за мотото: "Само тънки момичета могат да поставят хубаво. Красотата не трябва да бъде въпрос на размер на облеклото. Който изглежда разочарован от прането, също изглежда с предполагаемия идеален размер 90-60-90 mau и fad.

5. Искате да работите отново и да дадете на детето си в странни ръце?

Всяка майка иска само най-доброто за детето си. Но следователно тя трябва да хвърли 13-годишна възраст, 4 години учене и много страст и ангажимент в работата зад борда и да окачи кариерата си на нокътя? Дори майка има право да упражнява мечта си работа.
И нито една майка на света няма да направи балансиращата спаджард лесно. Тя ще се увери, че детето ви е в добри ръце, докато тя работи. Въпреки това това изречение винаги пада. Особено на майките помежду си.

6. Имате по-млад?

Забележка, която прави наистина зло. За колко мъже са жена, чийто баща може да бъде тях, без да казваш много за това. Само причина, защото има просто много мъже, които търсят ясна по-млада приятелка, така че вече изглежда абсолютно нормално.
Различни с американските жени. Тъй като ние се наричаме "пума" и като този, който има проблеми с по-възрастните. Което получава по-млад човек като свеж кюр. Това вече е нахално и абсолютно излишно. Когато любовта пада, не винаги можете да определите. И любовта не определя данни.

Четене Съвет: Уличница срам или защо късата пола отдавна е покана!

7. Изглеждаш напълно красива в роклята!

Изречение, което вече сме чували от най-ранното детство повече от често. Момчетата се казва колко велики те бият нокътя в стената или ремонтират велосипеда. Момичето ви казва колко сладък изглеждате.
И това не спира толкова бързо. Дори като възрастни, ние твърде често се обръщаме към нашия външен вид твърде често, а не на нашите умения и таланти. - Велик, приехте ли?"Красива рокля, е новият?" "Изглеждаш добре!- Това никога няма да каже нещо на човек да поздрави.

8-ми. И какво ще кажете за вас с младите хора? Вашият биологичен часовник също кърлежи...

Кой казва, че една жена е пълна, ако е донесла дете в света и майка е? И кой знае защо една жена е бездетна? Също така може да бъде, че не можете да го направите по някаква причина, а след това такава безмислена забележка е изключително болезнена.

9. Имате ли дни или какво?

Ако сте раздразнени, това изречение е малко полезно. Едва ли има всичко, което ни води до дланта в момента, като бележка, която със сигурност сме само жертва на нашия хормонална баланс. ВНИМАНИЕ, Елементите също могат да летят!
Четене Съвет: Направете теста: колко феминист е във вас?