Тези 10 пътувания трябва да сте направили преди да сте 30

За съжаление няма да станете по-млади ...

Едва ли задължения, обикновено без деца, изобилно време и физически в най-добрата форма: между 20 и 30 много хора имат възможност да открият голяма част от света. Ние ви показваме 10 страхотни дестинации, които сте абсолютно преди вашите 30. Пътуване на рождения ден. Ето ни!

Изкачи се по Златната скала в Мианмар

Той е един от най-святите будистки обекти в Мианмар и се намира в средата на планината, по-точно на 1102 метра висок връх. Пътуването се провежда в наклонена камион над Холполскасе, след което започва CA. Един час по-скоро нараства. Но гледката на златния рок компенсира всичко!

Туризъм за чайния път на Дарджилинг в североизточната част на Индия

Пешеходен туризъм на Хималая, без да се налага да мутирате директно към крайния алпинист? Това се случва на маршрута за чай на Дарджилинг! Най-добре е да започнете в Manebhanjang, след това преминава през чаените насаждения в Валдланд. И ако времето е особено красиво, тогава дори можете да погледнете на планината Еверест!

От велосипед "Golden Circle Route" в Исландия

В южната част на Исландия 300-километровият обхват започва в Рейкявик, който се връща в Централна Исландия и отново. Посещава национален парк "ThingVellir", "Gullfoss Waterfall" и, например, "Strokkur Geysir".

С раницата през Югоизточна Азия

Не с нищо друго, а в Тайланд, до Камбоджа, Виетнам и Индонезия и всички, без преди това резервирани помещения и екскурзии: спонтанното често носи най-красивите моменти! Вземете това пътуване - ако е възможно - най-малко 6 седмици.

Веднъж да се изкачи по "облачното момиче" на скалата на Сигирия в Шри Ланка

Известният монолит е обяснен през 1982 г. от ЮНЕСКО до мястото на световното наследство и се настанява наред с други неща "облачното момиче". Това са на скални рисувани стенописи, които са направени преди около 1600 години от най-добрите художници на времето. Много изтощителното, потно нарастване, което също е твърде замаяно да бъде преодоляно, също е полезно поради грандиозната перспектива!

Ромски дюзи с шейни на полярния кръг

На север от Лапландия от дълбоко нарязани пейзажи и гори с кучешка шейна до дюзите, е доста стресиращо - но също така и голям опит в природата, който никога повече няма да забравите отново!

Сърфиране в Бали

Винаги сте искали да сърфирате и най-доброто в тропическия рай? Тогава определено трябва да отидете в Бали, защото има плажове с вълни във всички нива на трудност, начинаещите, напредналите и професионалистите правят щастливи!

Im "голяма синя дупка" се гмуркат в фара на фара в Белиз

Това място се счита за едно от най-добрите места за гмуркане по целия свят! Той е особено популярен не само заради спиращата дъха красив риф с голям, ослепителен-колоритен подводен свят, но и защото можете да се потопите тук през цялата година, тъй като има едва ли силни течения.

Изкачи се на "Превайстолен" в Stavanger Fjord

Който е много добър пеша и привежда състоянието, което задължително трябва да отиде на платото на превайстолния в югоизток от Норвегия. Скалата пада 604 метра перпендикулярна в близо 40 километра дълъг фиорд. Каква гледка!

Туризъм над "Tahune Forest Airwalk" (памучна пътека) в Тасмания

Зашеметяваща туристическа пътека 30 метра над тропическите гори на Тасмания, това не е за хората с повишаване. Насладете се на грандиозната гледка и слушайте дивите птици, маймуни и други горски обитатели.

Остър метене? Това са най-красивите плажове в света:

Също така на Gofeminin: от Sylt до Бора Бора: Мечтайте плажове с гаранция на дълги разстояния
© Istock