Тези 4 секс позиции са напълно надценени

Това, което звучи като много забавление и страст, може буквално да се превърне в крампа в действителност. Ето 4 секс позиции, които са напълно надценени.

Моето луксозно легло, астралното ми тяло, моята акробатика - ако се доближите до горещ номер, вашият еротичен проект понякога може да се провали.В края на краищата страстта и желанието са склонни да отстъпят на заден план поради чистото мислене, основано на изпълнението.
Поне ако смятате, че трябва да докажете нещо с особено необичайни секс позиции или модерни номера! Ние казваме: Това, че очевидно е част от добрата форма, не означава, че трябва да се придържате към всичко. Все пак искаме да се забавляваме в леглото - или някъде другаде ...
И така: ако ви харесва, можете да си спестите тези (S) експерименти, защото числа като тези обикновено са твърде високо оценени:

1. Секс под душа

Гореща струя отгоре, тежестта ви върху бедрата му и душ кабината около вас! Прилага се главно едно нещо: гарантираният риск от счупване на крак, в края на краищата това удоволствие е просто изключително хлъзгаво. И това наистина може да отнеме забавлението от вас.
Не ни разбирайте погрешно, нищо против мократа любовна игра под душа! Но можете да финализирате номера на леглото или защо не само на пухкавия килим за баня?
Също доста горещо: секс във ваната. Във видеото ви показваме най-добрите позиции:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео на редакцията

Четене Съвет: 10 удобни позиции за секс под душа

2. Секс в самолета

Добре дошли в Mile High Club! Така или нещо подобно може да бъде наградата, ако сте го управлявали на тясна самолетна тоалетна, за да се групирате повече или по-малко страстно.
И има характер на това, че това не е нито удобно, нито отнемащо време, а по-скоро номер на флота в пластмасова кабина, спестяваща интервал.

3. 69

Звучи много практично, ако не обещава: 360-градусовият номер обещава орален секс, и двете в същото време идват на вашите разходи едновременно. Но това наистина ли е истината?
Всъщност, от известна степен на вълнение, това е много хубаво предизвикателство да се концентрира върху другото. И след това просто е празен.
Да не би и: Позиция 69: Съвети и трикове за горещия номер

4-ти. Постоянен секс

Така че, ако вашият партньор няма горната част на ръцете като Арнолд Шварценегер в разцвета на силите си, тогава просто трябва да се въздържите от разклатения "Ще ви наклоня до стената и ще ви държа до кръста, за да проникне до вас ".
Защото никой нормално обучен мъж не може да побере жена с нормално тегло, докато и двамата не си струват парите.