тези снимки на майка и тяхното новородено преминават през марка и крака

Записите на този фотограф се разбърква веднага щом ги погледнете. Но историята зад нея все още е много трогателна.

Фотографът Кейт Мъри публикува две изображения на новоизпарена майка с новороденото си, което наистина ни докосваше сълзи. Защото историята, която стои зад чернокожите и белите образи, е невероятно трогателна. На майката е била диагностицирана по време на рак на гърдата на бременността. Тя остави гърдата и започна химиотерапия - докато носеше бебето си в стомаха!

В 36. Седмица на бременността Детето е заведено в света рано, така че майката има възможност да получи повече лечения. След раждането, невероятното: малкото момче веднага се взираше в все още съществуващия гръден кош и започна да смуча. Според фотографа всички бяха развълнувани до сълзи веднага в стаята от момента.

© Facebook / Kate Murray Фотография

"Това е дефиницията за сила, любов и чиста красота", пише фотографът на снимката. "Тишината е толкова силна връзка между майката и детето, и това позволява на сърцето ми да се счупи и набъбва едновременно. Чувствам се толкова благословен, че ми е било позволено да опозная тази жена и вашето семейство. Толкова съм благодарен, че тя ми позволи да уловя тези ценни моменти."