Този блогър иска да покаже: ТОВА наистина изглежда стомахът след бременност

40 седмици от бременността не ви оставят без следа. Но вместо фитнес програма и диета, ние казваме, стърчете ги, коремите си!

Те наистина съществуват, жените, на които човек също може да се озове на 40-те си години. Седмицата на бременността едва ли показва, че всъщност сте бременна. Но има само шепа от тях и често тези жени са супермодели и им се плаща, за да изглеждат страхотно. Така че не е чудно, че дори след раждането те дават всичко, за да загубят всички килограми, вдлъбнатини и други характеристики на бременността възможно най-бързо.

Но защо? За повечето жени бременността е страхотно нещо. Голямо чудо е как толкова малък човек израства във вас.Как той еволюира от купчина с размер на щифт до дишащо, ритащо и живо бебе. От само себе си се разбира, че такъв процес се нуждае от пространство. И мястото е в корема на мама.

И всъщност трябва да е ясно на всички, че нещо, което е нараснало за 40 седмици, както на височина, така и на ширина, не изчезва внезапно отново. Точно като корема на бременността. Но не е така. Погрешното представяне на жени след раждането във филми, списания и реклами може да е една от причините. Диетологът и блогър Джули Босале сега е една от многото жени, които показват какъв е постнаталният корем, как всъщност изглежда една жена след раждането.

© juliebhosale.съвместно.nz

В своя блог новозеландката публикува снимки на тялото си само няколко часа, но и 14 седмици след раждането - и това е огромна тежест за милиони жени. Защото показва, че е напълно нормално, ако нямате мечтано тяло след раждането на дете, както предполагат медиите. Това показва, че отнема много време, докато тялото възстанови своето 'нормално ' състояние. И преди всичко показва, че никой не трябва да се срамува от корема си! На своя уебсайт тя пише:

"Аз съм майка. И вие също сте майка. Вие също сте уморени, изтощени, ранени, имате ролки, пъпки, следи и колебливи петна. Вие също живеете в свят, който ви съди по това как изглеждате. Не как се чувстваш. Не кой си всъщност и какво си пожертвал ... и това, което продължавате да жертвате. Красива си, страхотна си, майка си!"

Така че спрете да си оказвате лудия натиск върху себе си след раждането, за да станете бързо по-тънки отново. Спрете да се срамувате от напукана кожа, малки ролки или други свързани с бременността 'дефекти '. Гордейте се със себе си, с децата си и с тялото си. Той се справи отлично!