Тази жена въвежда как да направи по-добра научна сметка

Можеше да е, жената наистина няма представа и просто размахва това, което другите казаха.

Знаете ли и такива хора, които винаги знаят всичко по-добре? Без значение коя тема сте изречели, които резервират вашите прочетени или какво пътуват плановете си, той или тя вече е направил всичко това. Според мотото "бях там, направено това", разбира се, тези хора не се отклоняват да споделят своите знания и преживявания с всички останали - независимо дали искат или не.

Във време на Twitter, Facebook и Co. Сега този Betterwisser вече не е само техните приятели и познати в лудостта, но се чувстват призовани да управляват дори дивите хора. Но това може да се върне обратно - тъй като това взаимодействие доказва Twitter:

Кейти Мак: Честно казано, изменението на климата ме кара да се страхувам и това ме кара да виждам толкова тъжно, затова ние губим всичко.
Гари П Джаксън: Може би трябва да погледнете истинската наука и да не вярвате в престъпната вяра, която разпространява глупостите.
Кейти Мак: Аз не знам, че вече съм направил лекар в астрофизиката. Мисля, че повече науката ще бъде преувеличена.

Но Гари трябва да отиде надясно на правия лед! Разбира се, не когато става дума за него. Защото по негово мнение, глобалното затопляне е изобретателна глупост, която се разпространява само, за да накара страха на хората и да извадят парите от джоба си. Научни данни за или от. О, тези тролове!

Знаете ли такива ситуации? Кога за последен път някой искаше да ви каже какво наистина е вярно?