Тази жена има перфектната метафора за всички, които "Не означава не " все още не разбират

Наистина няма по-добър начин да го обясня!

В началото на юли Бундестагът единодушно реши да промени наказателния закон за пола. Съгласно принципа на „Не означава Не“, деянието вече се счита за наказуемо, ако извършителят пренебрегне „разпознаваемата воля“ на жертвата. Така че всеки, който просто игнорира думите и жестовете за отхвърляне на сексуални актове, подлежи на наказателно преследване.

Защо хората не могат да приемат "Не " като такова е извън нашето разбиране. Млада жена на име Алис по тази тема до голяма степен удря ноктите:

Зареждане...

Ще започна да водя пиян човек вкъщи със себе си всяка вечер и след това ще открадна всичко от тези момчета. Всичко, което притежават. Но това няма да е моя вина... те бяха пияни. Трябваше да знаеш по-добре.
В 90% от случаите ще се измъкна по този начин - и тогава, когато смел мъж ме заведе пред съда, ще твърдя, че просто не бях сигурен, че наистина го е мислил, когато е "Не, кражба каза" моето Audi не ". Просто не бях сигурен дали това е имал предвид. Казах: "Мога ли да открадна вашия часовник Gucci, моля?"?"Той каза " Не ", но аз просто не бях сигурен дали има предвид това.
Той беше пиян. Той трябва да си го остави. Трябваше да видите как се облече за клуба, скъпи дрехи и обувки. Какъв вид съобщение той изпраща с него?? Мислех, че той иска да открадна всичките му неща. Той официално го поиска. Когато той каза „Не“, че не трябва да взема всичките му неща, просто не бях сигурен дали има предвид това. „Не“ просто не е достатъчно фактически, това може да означава всичко.

Колко абсурдна е дискусията за това дали "Не " наистина означава "Не " е впечатляващо демонстрирано от този въображаем пример. Дори публикацията да е забавна и трябва да се усмихвате, когато я четете, това, което стои зад нея, е всичко друго, но не и забавно. Тъй като жените многократно са жертви на сексуално насилие. Мъжете все повтарят, че отхвърлянето на жена всъщност е покана. Не, не е. не означава не. Веднъж завинаги.

Ако искате да научите повече за Алис, най-добре е да погледнете нейния профил във Facebook или Instagram.