Тази история ви вълнува до сълзи: за да може най-накрая да има време със семейството си, той спира лечението си с рак

Чарли има злокачествен мозъчен тумор. След 16 трудни години операции, радиация и престой в болница той спря лечението. Така че последните няколко часа са добри времена със семейството му.

Чарли Квентус е на 42 години и има мозъчен тумор. Тогавашният 26-годишен е диагностициран с рак преди 16 години и оттогава оказва влияние върху живота му. Хирургия, лъчетерапия, хоспитализация, американците никога не са имали възможност да се наслаждават на живота си.

Но сега, след многобройни лечения и много енергия и сила, които Чарли е вложил в борбата срещу тумора, той има достатъчно. Бащата на две дъщери, които са само на 9 и 13 години, реши да не прекарва остатъка от живота си в болници. За него отсега нататък се отчита "качество вместо количество ". Най-накрая иска да може да се наслаждава на времето със семейството си.

Двете му дъщери израснаха, знаейки, че баща им има сериозно заболяване. Чарли и съпругата му Кортни също не крият, че прекратяват терапията. И така се получи, че мисълта, че баща им няма да ги види да пораснат, да завършат гимназия или да се оженят нарасна и момичетата наистина разбраха какво означава да умре баща им.

Семейството получи помощ. Организацията с нестопанска цел 'Annie ' Hope 'се е специализирала в работата по скръб с деца и отсега нататък подкрепя 13-годишната Зоуи и 9-годишната Марен. А служителите на организацията дадоха на баща и дъщери един много специален ден, който всички те никога няма да забравят.

За един ден момичетата бяха глезени отпред назад. Коса, дрехи, лимузина, всичко беше готово за вас, за да отпразнувате абитуриентския си бал, сватбата си и всички тържества, които ще трябва да изживеете в бъдеще без баща си всичко в едно. А татко Чарли изглеждаше страхотно и в костюма му.

Семейството прекара романтична, красива, забавна, но и сантиментална вечер, която всички ще помнят. Снимките на момичетата с баща им ще останат завинаги и щастливото му лице ще остане с тях през целия им живот.

Колкото и да е тъжна съдбата на Чарли, през останалото време му пожелаваме още по-щастливи моменти. Че ще бъде по-дълго и по-красиво, отколкото той може да си мечтае. Също така пожелаваме на съпругата му и две дъщери целия късмет на света. Дори да можете да се подготвите за такава трагична загуба, по някакъв начин не можете и вие.

Историята на Чарли и семейството му тук във видеото:

Зареждане...