Тази касиерка рискува работата си, за да угоди на малко момче

Това още веднъж би доказало, че малките неща и жестове са тези, които ни правят истински щастливи.

Когато Кимбърли Грандинет и нейният 3-годишен син трябваше да изпълнят няколко бързи поръчки един следобед, мислите на Кимбърли всъщност са другаде. По-малкият й син е в болница от дни и ежедневието на семейството е напълно объркано, което засяга по-специално по-големия син. Изгубена в размисъл, Кимбърли разговаря с една от касиерките в супермаркета и разказва за настоящата си ситуация.

Когато нейното тригодишно дете се присъедини към разговора и попита дали не трябва да сканира в пазаруването на семейството, касиерът реагира неочаквано приятелски. Тъй като вместо да отхвърли малкото момче или да държи пред него домашни правила и разпоредби, тя го моли да дойде до касата и да му позволи да помогне.

Дълбоко трогната от ситуацията, Кимбърли прави снимка и по-късно я публикува с кратко обяснение във Facebook на стената на веригата супермаркети, за да благодари.

Просто искам да ви разкажа за прекрасното ми преживяване днес. С моята 3-годишна възраст бяхме на касата и почти приключихме с пазаруването. Казах на касиера (Кристен С) за моето бебе - че то е било в болницата в момента и че моето 3-годишно дете преживява труден момент с всички промени в ежедневието и у дома. Моят 3-годишен попита Кристен дали може да й помогне да сканира нашите хранителни стоки.
Тя погледна сина ми, каза "Разбира се " и го заведе зад касата. Тя беше толкова търпелива с него, когато му беше позволено да сканира талоните и се погрижи той да се чувства чудесно. Напусна магазина с огромна усмивка.
Благодаря ти Кристен, че направи моя син (и мен) прекрасен ден и го направи малко по-светъл.
Весела Коледа!

Вашето просто признание беше невероятно мощно. Над 140.000 души са много ентусиазирани от касиерката Кристен. И дори майка им откри публикацията във Facebook и също гордо я коментира: "Това е моята прекрасна дъщеря, толкова съм й благодарен, че тя отдели време и направи деня му толкова по-хубав. Защото това е така. И благодаря, че забелязахте. Весела Коледа на вас и вашето семейство."

Касиерката Кристен определено е прекрасна. Защото тя погледна извън кутията и помогна на някой напълно непознат. Тя даде на Кимбърли и сина й уникален момент и ги остави за миг да забравят притесненията си. О, това е специалното време на годината!

Също така на gofeminine: 'Весела Коледа ' на 60 езика