Тази майка има първия реалистичен план за почистване на (работещи) майки

За миг не се съмняваме, че това е идеалният план!

Предполага се, че има хора, които обичат почистването. Така че наистина със страст и забавление. Аз не принадлежа към тях. Въобще не. Раждането на децата ми също не ме направи фея за почистване. Мамка му. Ето защо се измъчвам един ден в седмицата, прахосмукам, чистя, почиствам и измивам. Докато всичко е хубаво (но често повърхностно) чисто. Извинявай мамо.

И също толкова много други (работещи) майки като мен. Всички искаме домът ни да е приятен, чист и уютен. Но пътят там е каменист и труден. Но сега не, защото сме открили план за почистване, който не е просто просто прилагане, но също така гарантира успех на цяла линия - толкова почти почти почти.

Blogger Merredith Athethton е зад този генерален план. Тя отиде почти на духа, по който друг блогър на Pinterest и Co. Warb с перфектния план за почистване. "Вт всяка седмица x, y, z за една лупа вкъщи и аз си мислех, че дори не успявам да стана г-н за Wascheberg, да извадя дивана ми", казва Мередит.

Ето защо тя търси нещата, които наистина можеш да направиш, и излезе от "план за почистване", който е чудесно съгласен с истински живот и е точно празнуван от толкова много майки.

От ежедневни съвети като „Затворете вратите на детската стая и няма да видите хаоса“, седмични съвети като „Вижте дали можете да си спомните къде е прахосмукачката“, до месечни съвети като „Помислете за изгарянето на тази къща, защото прекалено много изоставате с всичко ", Мередит се подиграва на нуждата на майката да почисти. Същността на всичко: не се подлагайте на натиск! Ако къщата не е безупречна, това не е краят на света.

Така че майки, просто оставете метлата в ъгъла, планината от пране расте още малко и измажете трохите от домашния любимец под масата и вместо това просто се поглезете с кафе или чай и малко релаксация!