Тази майка има достатъчно налягане около фигурата си - и реагира абсолютно готова за работа

"Трябва да се тревожим, ако е добре за хората, а не това, което изглеждат."

След бременността често не е лесно майките да приемат новото си тяло. Тъй като той се е променил доста добре: кожата се е простирала в продължение на 9 месеца, има мазнини, които не са били там преди, и гърдите се е чувствали двойно благодарение на млякото. Но щастието на собственото бебе, което е най-накрая, и учудвайки за това какво е направено собственото им тяло, обикновено преобладават всички несигурности. Дотогава идва глупав коментар...

Така се случи поне австралийската Мел Римил. Тя бе срещала среща с личен треньор след дълга спортна почивка, за да се приспособи отново. Но те направиха това право на първата среща нещо, което Мел не се вписваше така. Така че тя написа пост на Facebook Facebook:

Така че имах първата си сесия с PT днес и първото нещо, което тя ми каза какво "очевидно искате да се върнете към вашия...

Публикувано от Мел Римил в четвъртък, 19. Ноември 2015

Така че днес имах първата си среща с личен треньор и първото нещо, което тя ми каза: "Очевидно искате да се върнете към теглото си пред бебето."Това не беше въпрос, това беше изявление.
И го направи. Аз. Ядосан.
Поправих я приятелски, като казах: "Целта ми е да укрепя горната част на тялото и да възстановя състоянието си... Не ми пука как изглежда тялото ми, аз съм просто важен за мен как работи... Той може да бъде доста трудно върху него."
Но това ме е помислил. Жените се казва след бременност, че изглеждат добре, ако получават предишната си фигура, която води до идеята, че те изглеждат зле, ако запазват излишните килограми. Кльощавите хора завиждат за липсата на мазнини или осъдени за тяхната анорексия. Кърви жени са или подпечатани като мазнини или се наричат ​​смели, защото се чувстват комфортно в кожата си. Винаги има натиск.
Никой не се чувства 100% винаги в кожата си. Хората непрекъснато се подпечатват и по този начин очакванията, които са вредни за всички нас... Също така за тези, които критикуват себе си.
Трябва да се тревожим, ако е добре за хората, а не това, което изглеждат.
Ето ме. Може да не съм готов за бояджисване, за да бъда рисуван, бикините на баба ми и моето кърмене със сигурност определено няма да се види скоро на модния подиум, косата ми е мазна, аз съм без надзор, тялото ми е меко и меки, дори не се уверете, че това е наистина добро за мен.
Но съм силен. Тялото ми е здраво.
Хей, аз съм твърд трудно!
Sch *** на това, което обществото ме иска. Това е, което трябва да предложа.

Mels силно посолство, основано: досега, над 7.000 души споделят своя принос. И ние също сме развълнувани от силното послание на тази мама. Защото много по-важно от доброто изглежда е благосъстоянието. Така че всички майки и жени от този свят не трябва да се предписват от обществото, когато тялото им трябва да изглежда, но просто живеят, както се чувстват комфортно!

Също така при Gofeminin: най-горещите модели с размер