Тази майка купува бебешка храна в буркани - и трябва да се защитава от гадни критици

"Не ми казва как да отглеждам или храня детето си!"

Жана Крамер е 31-годишна кънтри певица от САЩ и майка на малка дъщеря на име Джоли Рей Касин. Джоли вече е на почти пет месеца и гордата майка Жана редовно споделя снимки от живота си с феновете си в Instagram. Но като много майки, певицата наскоро беше подложена на обстрел именно заради това.

Всичко започва с това, че Яна публикува снимка от пазаруването си на колана в супермаркета, който се състои основно от няколко буркана с бебешка храна. В допълнение тя пише: "И сега започва. бебешка храна "

Въпреки че немалко фенове на известната майка отправят своите насърчения, много хора също реагират на снимката с негативни коментари. Очевидно именно противниците на готовата бебешка храна искат да кажат на Яна как да храни детето си. Един потребител написа: "Направете храната сами! Спестява пари и е много по-здравословен.„Друг обяснява:„ Да, чашите са практични, но не толкова питателни, колкото домашната храна."

По някое време Жана се е наситила с всички гадни и укорителни коментари и решава да отговори на критиците си с бързо съображение:

"Уважаеми майки критици, ако не сте лекар на Джоли, нейният баща или майка й, не ми казвайте как да отглеждам или храня детето си. С уважение, майката на Джоли "
Винаги съм бил много отворен със снимки на дъщеря си и нашия път в живота, защото моите истински фенове винаги са били част от моята история и искам те да останат такива. Така че, ако имате отрицателни коментари за това как да отглеждате детето ми, запазете ги за себе си!

В интервю за 'AOL ' Жана обяснява, че е искала да реагира малко по-енергично на критиците си - но след това го е притиснала. "Това просто не беше правилният начин", обяснява 31-годишният мъж. "Хората непрекъснато ми пишат негативни неща в Instagram и Twitter, но когато ме атакува като майка или дори дъщеря ми - тогава ме удря още по-силно."

Като цяло притеснява певеца, че майките и бащите се критикуват все повече и повече в наши дни и че от редица различни страни им се казва какво правят погрешно или правилно. „Всички отглеждаме децата си по различен начин“, обяснява Жана. „Майките се нуждаят от цялата помощ, която могат да получат, и бих искал всички да работим заедно, вместо един срещу друг."

Ние го виждаме точно като Яна и затова казваме: стискаме палци за толкова бърза остроумие! Какво имате предвид всички?

Също в gofeminin: 120-те най-красиви бебешки имена от цял ​​свят