Тази майка отхвърля кита, защото е възпитател" твърде дебел

Педагогът е според майката "хубаво и страхотно да се занимавате с деца", но очевидно те не са качества, които търсят...

Всеки човек е различен, изглежда различно и може да има други неща. Опитваме се да обясняваме нашите деца всеки ден, за да обясним. Защото никой не иска неговото потомство на хората да се свежда само до външния им вид. Вместо това искате винаги да се опитвате да опознаете другите и след това да направите мнение.

Британската майка Хилари Фрийман изглежда определя различни приоритети. Защото тя отказа да даде дъщеря си в дневния център, защото възпитателите на тяхното мнение бяха "твърде дебели". Въпреки че пише Хилари в подробно есе за ежетската поща, "ясно любящ човек"."Защото майката я описва като" хубаво и чудесно в работата с децата."

Всъщност, възпитателят изглежда има всичко, с което Хилари и неговата двугодишна дъщеря комуникират всичко, което може да потърси родители в дневна грижа. Тя може да се справи добре с децата, с любов и уважава децата. Но това не е критичен критерий за Хилари.

За майката, днешното бодливо движение е заблудено

"Тя беше само средата на 20 и дори затлъстяване - патологично. Тя се движеше бавно и силно дишане, лицето й беше червено, пише тя. В допълнение, Хилари се притесняваше дали такова перспеспорно лице би било в състояние да се намеси бързо в опасната ситуация. "Ще има ли необходимите рефлекси, за да спаси приключенски мачле от опасна ситуация?"

И сякаш това не беше достатъчно лошо, тя отново я поставя и казва: "Когато се огледах, забелязах, че тя не е единственият изключително наднормено тегло. Не можех да мисля за това какво съобщение ще изпрати на децата в тяхната грижа. А именно, че е напълно нормално да бъдеш дебел. И това са ролеви модели за децата."

Хилари Фриман осъзнава, че техните отворени думи и тяхното мнение няма да бъдат споделени от много хора. Но за тях е сигурно: "Бъдете мазнини - бъдете като нещо положително или просто приемайте, отива твърде далеч днес."

Тя вижда бодкосивното движение, в което жените стоят до телата им, както са заблудени. "Жена да каже, че тя трябва да отслабне на нейното здраве, за да обича днес, се счита за анти-феминистка. Греси не са привлекателни - Не трябва да се срамувам да кажа."

Е социалната отвращение към дебели хора, които не са конструирани?

Хилари не иска да дискриминира никого с нейното есе, защото това не е подходящо средство за постигане и спиране на хората. Въпреки това, тя също така го вижда като погрешно да се притеснява затлъстяването.
"Никой не може да направи нещо, ако е голям или малък, стар или млад. Не можем да повлияем на нашия цвят на кожата или нашия културен произход. Ето защо не трябва да критикуваме никого. Но със затлъстяване е различно: Хората стават дебели."
За майката е ясно, че социалната неприязън срещу дебели хора не е нищо построено. Тя твърдо вярва, че отхвърляме дебелите хора от най-дълбокия ни интериор, защото знаем, че това е опасно състояние.

Вашата дъщеря е регистрирала английския в останалите в друг ден. Като официална причина тя заяви, че това е по-малко и по-приятелско.