Този плюс-размер Blogger публикува всеки ден на бельото

Blogger Кортни Мина искаше да покаже света, какъвто изглежда, когато нещо, което изпълва жените, са самоуверени и секси.

Къртни Мина е на 29 години и успешен плюс блогър с над 38 години.000 followern в Instagram. Преди няколко месеца тя е взела решението да публикува бельо самостоятелно всеки ден всеки ден. За тях, от една страна, лично предизвикателство и от друга страна изявление на обществото. "Исках да покажа на хората какво се случва, ако се чувствате уверени и секси като пълна жена и представете тялото си", обяснява Къртни.

Blogger е вдъхновен от интернет движение effyourbonstandards (на немски: "f *** tue вашата красота идеална"). В статия за онлайн списанието "суматоха", Къртни описа фона на своя експеримент за себе си. В по-младите години тя страдаше от липсващо самочувствие и се чувстваше неудобно в собственото си тяло. Тя се надяваше завинаги, че нещо ще се промени, докато един ден осъзна, че винаги ще бъде малко по-силно.

- Не можех да го пренебрегна и не можех да го скрия. Трябваше да осъзная, приемам и да се науча да обичам ", пише 29-годишният. Както е определено, младата жена започна и купи горещо бельо. Тя вече не искаше да се скрие в оцветяването на кожата и баба се плъзга, но също така може да се чувства секси и уверен в бельо. "От тогава на мен реших, че обичам да нося бельото си", казва Къртни. Според тази промяната на духа, блогърът е искал да представи новоуправляемите си горди с Instagram.

© Instagram / Khalesidelrey

Така че, Къртни публикува снимка на себе си всеки ден всеки ден в доста бельо. И до много отрицателни коментари и хасради, младата жена също има много подкрепа, одобрение и признание. Много от техните последователи ги виждат като вдъхновение. - Ти ми помогне да видя и обичам всеки ден в огледалото, какво виждам. Нещо, което никога не съм мислил, че мога да го направя. Благодаря ви, казва например коментар под снимките на Къртни.

© Instagram / Khalesidelrey

"Искам хора от всички форми и размери да знаят, че ако мога да направя нещо подобно и да се чувствам щастлив и уверен, тогава можеш да го направиш - пише Къртни в статията си. - Никой не трябва да се крие повече. И това е, което трябва да помним."И с вашето изявление блогърът наистина е прав. Ако се чувствате зле, защото светът и красотата идеали са се погрижили за това, че се чувствате зле, тогава е време да се научите да обичате себе си.

Всички ние трябва да харчим по-малко време, за да се тревожим за това, което другите мислят. Вместо това трябва да приемем нашите красиви тела. Това не трябва да се случва за всички под формата на бельо, но не е голямо, че силните жени като Къртни са толкова чудесно вдъхновение и прекрасни ролеви модели за млади момичета? Ние сме развълнувани!