Тази знаменитост мама показва отворено и честно тялото си след раждането - за важна причина!

Нашите тела се нуждаят от време!

Ако изглеждате така в света на знаменитост майки, може да си мислите, че е напълно нормално, за кратко време след раждането отново в кожата, подобна на кожата на червения килим или дори в бельото на тайната мода на Виктория Показват. Няма следа от бременност паунда!

Но тези нереалистични идеали за тяло, които са демонстрирани от звездите и звездичките, са нищо друго, освен с грешен производител на натиск. Всъщност, нашите тела се нуждаят от време, за да се върнат в "регенериране" след раждането и това не е за една нощ. И ако никога не се отървем от двойката допълнителни килограма, че нашите бебета са защитени в стомаха, тогава това е добре.

Знаменитост мама искаше да стане ясно и затова публикува чудесно честна картина на тялото си само 8 дни след доставката на първото си дете в Instagram. Dancer Peta Murgatroyd, известен от американската версия на "нека танц", написа важно съобщение...

Реалният живот: аз ток тази снимка 8 дни след раждането. Напуснах болницата, която търси 5 месеца бременна. Много хора смятат, че една жена трябва да се свие веднага в предходното си тегло. Това просто не е истината за мъст. Женското тяло е невероятно и еластично, но изцеление и укрепване отнема време. Сега е време за търпение и упорита работа. Много любов към всички нови мама, там на пътуването. ???? YESIHAVEACRANCHIENMYHAIR SHAISWORTWHEELEPOND

Един от пета murgatroyd (@petamurgatroyd) публикува снимка на 15. Яну 2017 в 13:05

Истинският живот: направих тази снимка 8 дни след раждането на бебето ми. Изглеждах като аз бях в 5. Месец, когато напуснах болницата. Много хора вярват, че една жена трябва да се върне обратно към теглото си преди раждането. Но това не е реалността за повечето.
Женското тяло е невероятно и неразрушимо, но изцеление и укрепване се нуждаят от вашето време. Сега е времето за търпение и упорита работа. Изпращам любов към всички нови майки, които са там по пътя си.

По-добре не бихме могли да го поставим на точката! Накрая е нормално, че телата ни се нуждаят от време след раждането, да достигнат отново "нормален статус". И дотогава трябва да се наслаждаваме на времето с нашите бебета, или?

Няма идея за име?