Тази кърмачка използва образа на модел на бельо, за да изпрати важно съобщение

"За това са създадени гърдите!"

Базираната във Флорида майка на две деца Мария Кори наскоро сподели снимка на себе си и малката си дъщеря във Facebook. Там можеше да видите майката да кърми бебето си и Мария искаше да покаже, че кърменето не е нещо, от което жените трябва да се срамуват.

Обикновено не съм човек, който някога прави това, тъй като съм много личен, когато кърмя, но с всички тези глупости за хората, които се удрят...

Публикувано от Мария Кори в сряда, 17. Февруари 2016 г

Обикновено не правя това, защото съм много личен по отношение на кърменето. Но с всички тези глупости от хора, които укоряват майки за кърмене, реших да публикувам тази снимка. Не можете да видите много, но защо хората се разстройват от нещо подобно?? НОРМАЛИЗИРАНО Кърмене! Естествено е! За това са създадени гърдите!

Мария беше още по-изненадана, когато разбра, че нейната снимка е била докладвана като неподходяща от потребители пет пъти. Картината не нарушава насоките на Facebook и следователно може да остане публична - въпреки това, Мария е разочарована и ядосана след този инцидент. Тя иска да се защити и да изпрати ясно послание към хората. Така тя публикува поредната неподвижна снимка - този път с кадър на модел на бельо, покриващ гърдите ѝ.

Така че, тъй като моята снимка за кърмене, която показва НИЩО, не е била докладвана повече от ПЕТ пъти, публикувам това. Обзалагам се, че това спечели...

Публикувано от Мария Кори в четвъртък, 18. Февруари 2016 г

Тъй като моята неподвижна снимка, на която НИЩО не може да се види, беше отчетена ПЕТ пъти като неподходяща, сега публикувам това. Обзалагам се, че това не се съобщава, защото тази снимка може да се види във всеки универсален магазин - огромен и увеличен пред всеки магазин. Това не се злоупотребява словесно или се отчита като неподходящо, защото го виждаме навсякъде. Но жените, които кърмят и хранят бебетата си, се смущават. Това е абсолютно абсурдно! Мама, публикувайте тук селфитата си на гърди. Кърменето на обществени места. Хората, които вярват, че кърменето е неподходящо или сексуално, така или иначе са перверзни! Кърменето е естествено, за това са създадени нашите гърди! (...) Стига ми тази глупост. Не мога да повярвам колко критики получи моята снимка, но много по-важна е цялата подкрепа и за това благодаря на всички вас.

Постът на Мария е над 7.Споделено 000 пъти и ясното му послание се приема добре от цял ​​свят. В коментарите безброй майки публикуват снимки на себе си, които кърмят. И съпругът на Мария също изразява подкрепата си и казва: "Има толкова много жени там, които са възпрепятствани да кърмят. Ето защо тя се опитва да се застъпи за кърмещите майки и да оказва подкрепа на жените, които имат най-голяма нужда от тях."

Дори и с гофеминин: Знаменитостите показват сладкото си потомство