Този футболист вижда момче аутист, което се храни само - и показва много сърце

"Това е ден, в който не трябва да се чудя дали моето малко момче е трябвало да се храни само."

Когато самотната майка Лия Паске избра гимназия във Флорида за сина си Бо, имаше голяма доза несигурност. Тъй като 11-годишното дете е диагностицирано с аутизъм на 3-годишна възраст. Но въпреки че има много приятели в средното училище "Монтфорд" в Талахаси, той все още седи сам по време на обяда в кафенето.

Напоследък обаче имаше опит каква мама Лия се премества в сълзи: футболният отбор на "държавния университет във Флорида" беше посещавайки и като играч Травис Рудолф видя, че Бо сам, той седна на него. Майк Халиган, полицейски служител и приятел на Лия, който случайно стана свидетел на трогателния жест, я държеше със снимка.

Когато Бос Майка получи снимката, тя идваше от емоции и й даде благодарност с пост във Facebook.

Зареждане...

Често съм се опитвал да съгласувам училището си. Хареса ми всичките си учители? Аз изобщо ви помня? Имах много приятели? С кого съм ял обяд? Колко наистина са децата? (...) Спомням си само, че училището беше страшно и трудно. Сега, когато имам син, който е в гимназията, се страхувам за него и този страх може да бъде непреодолим. Понякога съм благодарен за неговия аутизъм. Това може да звучи ужасно, но по някакъв начин мисля, че го защитава. Често остава незабелязан, когато хората го зяпат, когато той размахва ръце. Той не забелязва, че вече не е канен на рождени дни. И не го притеснява, че трябва да яде сам на обяд. Това е един от ежедневните ми въпроси към него. Чувствали ли сте се някога тъжно?? Днес с кого обядвахте?? Понякога отговорът е съученик, но през повечето време това е никой. Това са дните, когато ми е мъчно за него, но той като че ли няма нищо против. Той е супер любящо дете, което винаги има усмивка и прегръдка, готови за всеки, когото срещнат. Днес един мой приятел ми изпрати тази красива снимка и я прочетох с описанието: "Травис Рудолф обядва със сина ти."Отговорих: " Кой е този?"Той каза:" Футболист на бившия бивш футбол."И тогава сълзи се стичаха по лицето ми. Футболистът на държавния университет на Флорида Травис Рудолф и няколко други играчи присъстваха днес в училището на сина ми. Наистина не съм сигурен какво да направя с този удивително мил човек, който сподели маса със сина ми, но съм щастлив да кажа, че този жест няма да бъде забравен скоро. Това е ден, в който не трябва да се чудя дали моето малко момче е трябвало да се храни само, защото той седеше срещу някой, който е герой за много хора. Травис Рудолф, благодаря ви, направихте тази майка невероятно щастлива, и ние сме фенове за живота!

Когато Leih Bo вдигна от училище в този ден, той гордо показва подписания си обяд и извика: "Мама, аз съм известен!"Междувременно, приносът е над 12 години.000 пъти споделени и ентусии хора по целия свят.

Майката се надява, че тази история премества много хора до повече полезност и откритост. "Ако видите някой, който е сам, той не се нуждае от повече от няколко хубави думи или приятелски жест, който да ви направи щастлив. Прегръдка или усмивка може да повлияе на хората повече, отколкото можете да си представите."

Това засяга особено децата и хората с аутизъм, казва Лия. "Някой може да действа по различен начин от вас, но това не означава, че той или тя няма същото сърце и душа като вас."