Това малко кученце носи брекети и ние сме малко влюбени!

Малкият Уесли определено е по-сладък от всеки тийнейджър с брекети!

Може да ви представим? Това е Уесли, 6-месечно кученце Златен ретривър. Той живее със собственичката си Моли Мур в Spring Lake в американския щат Мичиган. Моли работи в баща си, ветеринарния кабинет на Джим Мур. Малкият Уесли всъщност води доста добър живот, но от дете има проблеми със зъбите си. „Когато му влязоха постоянните зъби, забелязахме, че нещо не е наред и той не можа да си затвори напълно устата“, каза Моли пред BuzzFeed News.

© Facebook / Harborfront Hospital for Animals

Любовницата на Уесли се притеснява, защото кученцето отслабва все повече и повече и вече не играе с играчките си.За щастие бащата на Моли е експерт по ветеринарна стоматология и бързо намира решение за Уесли: скоби за кучета! Необичаен метод, както самият Джим признава, но наистина може да помогне на животни с много зъбни проблеми.

„Ние не използваме такива скоби от естетически съображения, а за да предотвратим болка и неизправности“, казва ветеринарният лекар. Всъщност Уесли има малформация, при която не всички зъби се побират правилно в устата му, когато е затворена. Скобата помага на кученцето да се храни и играе безболезнено и без проблеми.

Колкото и сериозна да е ситуацията, на този етап трябва да признаем, че малкият ретривър със скобите изглежда невероятно сладък. И откакто снимките бяха публикувани във Facebook, Уесли също стана малка знаменитост. "Но също така изглежда сладко с него ", ентусиазира мама Моли.

Слава богу, Уесли не трябва да се срамува дълго от брекетите си, защото те ще бъдат премахнати след няколко седмици и тогава малкият няма да има повече проблеми с постоянните си зъби. Но всъщност вече може да се каже, че кученцето изглежда много по-сладко от някои от нас, които трябваше да носят скоби на 12 или 13 години!

Дори и с гофеминин: Най-сладките животни в Instagram