Това сладко момче е обидено в интернет - но семейството му има перфектния отговор

Малкият Куаден и майка му не им позволяват да слязат. Всичко, което те искат, е да образоват хората и да им отворят очите.

Когато Ярака Бейлс сподели видео във Фейсбук преди няколко дни, тя искаше нейни роднини и приятели да разберат колко много се забавлява малкият й син Куаден, докато открива собственото си отражение. 4-годишното дете прави гримаса щастливо и е доволно от движенията, които неговата "противоположност " прави същото. За съжаление, видеото се споделя извън границите на личната страница на Yarraka във Facebook, което прави Quaden жертва на подли интернет тролове.

4-годишното дете има нарушение на растежа, наречено ахондроплазия, най-честата форма на генетично обусловен нисък ръст. Той беше само на три дни, когато лекарите диагностицираха мутацията на малкото момче. Оттогава Куаден и майка му Ярака се борят да направят болестта по-известна и да обучат хората за това. Затова преди няколко месеца Ярака създаде своя собствена страница във Facebook. 'Стойте висок 4 джуджета' (на немски: "Направи се силен за джуджета ") вече има повече от 4.000 поддръжници.

Ярака обаче не споделя видеото на малкия Квадър пред огледалото от публичната страна. За да защити момчето си, тя го публикува само на личната си страница, която е защитена от външни лица. Въпреки това някои от предполагаемите им приятели трябва да го разпространят, защото клипът се споделя 500 пъти за много кратко време. Не след дълго се появиха първите злобни и наистина болезнени коментари за появата на Куаден.

Този неудобен момент, когато се събудиш и вече не си спокоен, кой си, така че това е, което правиш, за да се увериш, че наистина е...

Публикувано от Yarraka Bayles в събота, 22. Август 2015 г

Докато Куаден и Ярака са се научили с течение на времето просто да игнорират повечето коментари и да ги изтрият - по линия на "Винаги има някой, който не го харесва. Просто се отърси от нея "- семейството й прави съвсем различна стъпка. Някои от неприятните коментари са написани от "нормални" профили. Така например, семейството се свързва с работодателя на общ агитатор и го информира за случващото се.

За щастие средните коментари са в малцинството, а привържениците на Quaden винаги са в мнозинството. Или, както майка му публикува в своя профил в Instagram: "Мразникът всъщност не те мрази, те се мразят, защото са ревниви и несигурни!"

Вчера беше перфектно: Модели, които не отговарят на нормата