На тази актриса й казват, че е "твърде дебела" - бързият й отговор е перфектен

Актрисата Ашли Бенсън беше ужасена, когато й казаха, че е „твърде дебела“, за да участва във филм.

Току-що започна новата година и вече получаваме първия доклад, в който една жена е критикувана за фигурата си. 26-годишната актриса Ашли Бенсън спечели слава с ролята си в популярния американски сериал "Pretty Little Liars ". Всеки, който следи Бенсън в Instagram, знае, че няма проблем да бъде открита за недостатъците си и например да публикува снимки с крем за акне на лицето си. Да бъдем честни е едно от многото неща, които феновете й - особено младите момичета - обичат у нея.

Но въпреки цялата популярност, хубавата звезда често трябва да се бори с недостатъците на знаменитостта, като гадната критика. В интервю за списание Ocean Drive Бенсън признава, че наскоро е била наречена "твърде дебела" за ролята на филмов кастинг. Отначало 26-годишният беше шокиран и ударен. "Нося размер 34! Плаках половин час, но след това просто трябва да го оставите и да забравите за него, в противен случай се оказвате със сериозно хранително разстройство ", казва актрисата.

„Много хора в този бранш чуват твърде често, че трябва да отслабнат“, продължи Бенсън. "Но това също ви прави много по-силни. Тъй като не позволявате да стигне до вас, не можете да го направите в тази индустрия - ще полудеете."

Младата жена е родена в Калифорния и е в центъра на вниманието от дете. Въпреки дългогодишния опит в киното и телевизията, Бенсън винаги е поддържала честен, позитивен поглед към живота си. Преди това тя публично призна, че не вярва в начина, по който медиите използват Photoshop за обработка на нейните изображения, или че младите момичета я обожават като „перфектна“. „Имам пъпки като нея“, казва Бенсън.

Ние сме развълнувани от освежаващите възгледи на Бенсън за осъзнаването на тялото и самочувствието - и че тя не позволява на неприятните и напълно неоправдани коментари за нейния характер да я свалят. Продължавай така!

Дори и с гофеминин: най-горещите модели с размер плюс в света