Тази снимка отива по целия свят: лекар се утвърждава малкото си търпение пред неговата голяма операция

Тази снимка в момента е по целия свят: 2-годишно момиче плаче от страх от предстоящата й операция и е с любов, утешен от хирурга.

Голяма операция е леко предприятие за всеки. Вие сте нервни, развълнувани и обикновено дори много безпокойство - особено когато е ОП на открито, точно като 2-годишно момиче от Китай наскоро. Малското дете от провинция Zhejiang е точно пред операцията на сърцето си, но има такъв страх, че плаче горчиво и не може да се успокои изобщо.

По ирония на съдбата, сърдечният хирург, който е да извърши операцията, тогава интервенциите и 2-годишните успокояват. И двете вече са в хирургически дрехи, когато лекарят на име Ши Жуо поставя момичето на своя изстрел и я показва в кашонките на смартфона, за да ги отклони и да ги успокои. Невероятният момент държи анестезиолога на болницата в тези силни записи. Това са снимки, които сега са за света.

© Facebook / cctvnews

В интервю с ежедневно онлайн "на хората" обяснява д-р. Ши, който го е преместил към любящия жест: "В крайна сметка няма значение дали е момиче или момче - всички се страхуват веднага щом влезете в хирургичната стая. Като родители разбираме, че тези деца са нетърпеливи и правят семействата си."

Между другото, малкото момиче е оцеляло с хирургията и е на път за възстановяване. Баща й казва, че много е оценявал жеста на хирурга. "Не знаех нищо от това, докато друг пациент ми показа сърцето на телефона си", така че бащата. - Аз почти плаках. Като баща, аз съм д-р. Shi много благодарен, че той е толкова любезно грижи за дъщеря ми."

Също така в Gofeminin: най-доброто потомство на знаменитост