този Халлуя отива под кожата

Почти сватбената церемония приключва. Но тогава това се случва ...


Това е най-големият ден за Лия и Крис Он - днес дайте думата Да. Цялото й гадже и нейните семейства се събраха, за да придружават двойката на сватбената церемония. Почти услугата се предава - това е точно преди последната молитва, тъй като нещо се случва, което прави този ден не само незабравим, но и световно известен: свещеник Рей Кели отива при олтара и представя двойката собствена сватбена изненада: той започва да пее - с версията на Leonard Cohens "Hallelujah", която е приспособена точно към щастливата двойка ..

Зареждане... Ние се присъединяваме тук днес, за да помогнем на двама души по пътя си, като Лия и Крис започват живота си заедно. И сега стигнахме до специалния ден, идваме да им помогнем да празнуваме и да покажем колко много ги обичаме. (Немски: днес се събрахме, за да помогнем на тези двама по своя общ начин, Лия и Крис започват общия си живот. И сега сме се обединихме в този специален ден, нека празнуваме с вас и ще ви покажем колко много те обичаме.Да се)

Наздраве, аплодисменти, стоящи овации на гостите - Рей Кели удари черното с песента си! Това също докаже 8 милиона зрители, които видеоклипът вече е погледнал в мрежата - правилно. Защото този сърцераздиращ жест не само може да види и да чуе, но и развълнува и булчинските и шаферките към сълзи .