неща, които трябва да намерят мъже непривлекателни за жените - и моето мнение

Толкова време: не ми пука за това, което мислят хората.

Може ли да се представя? Аз съм Майк от гофеминин. И аз с удоволствие ще се усмихвам като "приложим феминистка", защото редовно водя дискусии за сексизма. Но толкова много се казва: ако някой се отнася за мен като "забавно освободен, активист на правата на жените", тогава това е заглавие, което съм малко горд.

Аз изобщо не мразя мъжете. Честно не!По принцип мисля, че жените правят същите права, същата гледна точка и печелят същите възможности, като господа на сътворението. Ето защо феминизмът е.

И знаете какво ме дразни най-вече? Ако се сблъскам с статии, в които жените казват как трябва да се държат на мъжете. С чувствителността на носорога, несигурността на жените се експлоатират да напредват какво трябва да привлекат или какви характеристики на характера ще трябва да спасят възможно най-бързо.

Ето защо, в този момент, свободен от черния дроб: Неща, които трябва да намерят мъже непривлекателни за жените - и какво трябва да кажа.

"Твърде много грим е просто непривлекателен. Това е по-хубаво, когато жените изглеждат естествени."

Наистина ли означава, че даваме на жените за грим, за да ви моля? Ако искам да нося червено червило, фалшиви мигли и дълбоко черно-черни очи, тогава го правя. И защото гледам бомба - това, което мислите за това е сравнително малко заинтересовани.

- Жените с коса на тялото не отиват. Няма нищо женско към стърнища."

И така, единственият човек, който решава какво правя с тялото си, аз съм. Защото най-накрая е моето тяло. Второ, ние не сме от природата от мистични, козина същества. Знаете ли как изчерпаването е да депозират редовно всичко под раменете?! Така че, ако не го харесвам, тогава нека да остана лесно. Аз съм по-малко женствен? Не.

- Не те привличайте прекалено свободно! Който работи директно евтино."

Приемам това, което искам. Евтино е да сексуализират само жените заради дрехите си. Обадете ми се наивно, но аз все още вярвам в доброто в човека. И не защото всички хора автоматично мислят само с долната част на тялото, когато една жена мина покрай тях в мини полата.

В допълнение, аз също се допълвам, когато бакалавърът носи мъжкия си мускулни гърди в дълбокото шия, въпреки че минава по гръб към очите.

"Очевидни жени са абсолютно изключване."

чест! Това е по дяволите, че е жалко, че виждате този начин.

"Жените не трябва да пият над жаждата. Една или две чаши са добре, по-не повече."

Сега чувам. Ако вашите мъже пият, тогава удари, по-голям и бунтове. Ние жените се казват в тоалетната, колко сме доста, ставаме емоционални и пишем може би нашия бивш в WhatsApp. Очевидно по-малкото зло. О, и не е необходимо да се смущава, че някоя жена може да пие под масата.

"Нищо не е досадно от жените, които постоянно се оплакват и майка майка."

Всичко, което чувам, когато човек казва, че е: "Жените трябва да запазят мнението си за себе си."И затова това е" критика "до него. Освен факта, че няма нищо друго освен евтина клише, която твърдим, че виси жените на котките по полата. Не правете нищо, ние сме жени в повечето случаи много по-независими и по-силни - те не могат да се справят.