Disney's Koks Stars: Zac Efron прави наркотичната палатка,

"Музикалската музика" - звезда очевидно има сериозен проблем с наркотиците. Предполага се, че наскоро се бореше в клиника срещу неговата ковачност.

Заявяването на Зак Ефрон трябваше да премине през тази година. Ядният изследовател очевидно вече има сериозен проблем с наркотиците в ранна възраст.
Първата музикална музика - звезда, която е била със серийния си колега Ванеса Хъджънс в продължение на почти четири години, наскоро завърши лечението за пристрастяване към кокаин след доклад за вътрешни работи.
Подобно на портала на знаменитостта "TMZ", терапията вече е пет месеца след предполагаемата консумация на eFrons извън контрол по време на филма на Сет Рогенс "Съседите" през април. По това време младежът не погледна за няколко дни. Всички знаеха, че взема кокаин ", обяснява вътрешността.
Друг информатор обаче се свърза с себе си в "хората" - списание да говори и застрахован, 25-годишният прави себе си "велик" и сега е чист. Той обръща внимание на себе си и това е забележимо сега.- Не е още повече алкохол, той също ням тялото му.

С проблема с наркотиците, Зак Ефрон не е сам сред звездите на Дисни. Неговите колеги линдзи Лохан и Деми Лохато се борят с наркомания и отидоха в миналото в миналото.

Последните новини Lindsay Lohan Какво прави Линдзи Лоън? Тя предписва едногодишен климатик!