Направи си сам бижута: направете си обеци от тестени изделия, фиби и др.

Без значение дали сте професионалисти в „Направи си сам“ или един от абсолютните занаятчийски нитове - всеки може да направи обеци сам! Независимо дали обеци с изявление, направени от щифтове на боби или дизайнерски бижута от паста - тези идеи за „направи си сам“ са не само гениално прости, но и просто гениални!

Домашните обеци са уникални аксесоари, които придават бляскав щрих на визията ви. Те са и прекрасни подаръци за най-добрата ви приятелка, сестра или майка.
Разгледахме блогове „Направи си сам“ и Pinterest за вас и събрахме най-красивите обеци, които да направите сами. За да направим занаятите още по-лесни, ние също преведохме инструкциите на немски и създадохме снимки, които стъпка по стъпка обясняват как можете сами да направите обеците. Можете да намерите "съставките " за страхотните обеци "направи си сам", например в занаятчийски магазини или в онлайн магазини за бижута като скъпоценни камъни.де или на даванда.де.

Направете обеци сами с боби щифтове

Можете да направите много повече с боби щифтове, отколкото просто да прилепите косата си назад. Те също са чудесни за направата на вашите страхотни обеци в бохо-вид. Имаме особено красиви обеци „направи си сам“ в креативния блог cremedelacraft.com намерен. За да направите сами тези страхотни обеци, всичко, от което се нуждаете, е:
- 18 боби щифта
- парче картон
- Лак за нокти в бяло и четири други цвята
- четка
- молив
- Бижута
- 2 куки за ухо
- Пинкер

Направете обеци с каботони

За тези, които не знаят какво са "кабошони", под кабошони разбира специална форма на скъпоценни камъни. Характерно за тях е плоското им дъно и закръглените и извити, гладки връх. Можете да направите тези обеци като щепсел или като висящ вариант. В това просто ръководство ние на eHow.Открихме, че ви показваме стъпка по стъпка как да направите блестящите обеци с кабошони сами.

© EHOW.COM / Gofeminin

Направете дизайнерски обеци от Dolce & Gabbana сами

Тя вярва, че бижутата на Dolce & Gabbana не са недостъпни? Това не е вярно! Ние ви показваме как можете да направите дизайнерските обеци от модния подиум в светкавица. На американския блог чест.Намерихме ли си прост инструкции за DIY и преведен за вас. Ние ви уверяваме: никой няма да осъзнае, че тези неуспешни изявления са направени от обеци с юфка!

За обеци на юфка на Dolce & Gabbana ви трябва:
- Чифт куки за ухо или плоски празни обици
- 2 kettels, ca. 4 cm
- Farfalle Hoodles
- Ок. 20 малки, отворени златни пръстени
- Златен висулка в цвете или в форма на монета (само номер)
- Черни перли (кръгли и цветя)
- Бижута тел в злато
- Пинкер
- Лепило
- Дремел с фин съвет (можете да наемете и)
Така работи!

© // chonestlywtf.Com /

Обеци сами правят стара верига

Имате ли и верига на щанд за бижута, която всъщност не привличате? Супер! Защото с широка верига на връзката можете лесно да направите готини обеци сами. Колко велик външният вид доказва Женева, Bastel Queen и оператор на блога Apairandasparediy.к.к. Това ръководство ви показва стъпка по стъпка как можете да имитирате обеци!

© Apairandasparediy.к.к

Не се чувствайте като занаяти? Обеци, които не трябва да правите, ще намерите тук!

Също така на gofeminin: аларма за тенденция: тези обеци просто носят всички мода!
© Zara

Gofeminin отива Pinterest: Вече ли сте там?

Вече ли ни следвате на Pinterest? Не? Дойде времето! Тъй като нашият Pinterest последовател не само научава всички новини и тенденции в областта на модата, сватбата, храната, красотата и живота - можете да участвате и в изключителни лотарии! Просто кликнете върху снимката, влезте бързо и безплатно в Pinterest и ще следвате последователите на gofeminin. Очакваме ви с нетърпение!