двойно късмет: да се ожени по време на бременност

Бременност на брака - защо не? Какво се смяташе за табу преди няколко десетилетия, днес е въпрос на разбира се. Ето най-добрите съвети за сватбата по време на бременност към сънната сватба.

Вие очаквате бебе и конвейер на сватбата си в същото време: две уникални акценти на живота падат заедно - ако това не е причина да празнуваме! С цялото очакване на двойния късмет, сватбата по време на бременност се счита за планиране на нормалното сватбено планиране. В края на краищата, церемонията по сватбата не трябва да се случва в стаята в обхвата, булката трябва да се наслади на най-красивия ден от живота си - и сватбената рокля трябва да се побере.
Няма паника: бременна брак не е толкова сложна, колкото звучи. Просто трябва да поддържате няколко неща и да планирате добре. Какво трябва да обърнете внимание на сватбата по време на бременност, сега ще ви кажем.

Брак бременна: Кога е идеалната сватбена дата?

Времето е на сватбено планиране, всеки сезон поддържа вашите особености. Докато може да се празнува навън през лятото, падането предлага колоритен фона, пролетта на естествено цветно море и зимата домашен уют.
В допълнение към личните предпочитания, месецът на бременността и конкурса на булката, когато може да се ожени.
Разбира се, не се препоръчва, сватбата в 9. Месец. Рискът, който детето идва на света няколко дни или дори седмици, отколкото планираното би било твърде голямо. Но чрез кой месец можете да се ожените по време на бременност? И кога е най-доброто време за сватба по време на бременност?

. T Първа бременност Предлага се само ако липсва ужасната бременност.
. T Последно триместър Бременността е по-скоро неподходяща за сватба: вземете тежестта през бременността, коремът възпрепятства и става тежък, раждането се премества в осезаема близост.
OPTIMAL е сватба в Втора трета от бременността: Тогава най-бременните жени се чувстват подходящи и все още са малко по-устойчиви, отколкото в края на бременността. Ако можете да го изберете, тогава трябва да сте в 4. до 6. Женен месец на бременността ви.

Коя сватбена рокля по време на бременност?

Разбира се, бременната булка иска да изглежда просто зашеметяващ на вашия голям ден. По-лесно казано, отколкото да се направи? Нищо! Модната индустрия отдавна е поставила на тенденцията "бременна брак" и създава за бременни булки година за годишно красиви рокли за майчинство.
Просто погледнете булчинския отвор в близост до вас и попитайте конкретни сватбените рокли на майчинството. Между другото, те често трябва да заемат, ако бюджетът за детската стая е бил прекален с малко превишаване...

Не сте намерили перфектната булчинска рокля на място? За щастие има многобройни интернет портали, мечтата мрази сватбени рокли - също и за бременни жени -. Като алтернатива, един прост вариант може да изпълни целта си, особено ако е планирано само гражданска сватба: а малко празнични панталони за бременност, добре седнал пола с красив връх или проста рокля, която е шина с внимателно подбрани аксесоари, може да изглежда чудесно Празничен.

5 съвета за идеалната сватбена рокля за бременни жени:
1. Булчинската рокля трябва да се чувства удобно преди всичко.
2. Сватбената рокля трябва да осигури достатъчно място, за да расте за бебешки корем.
3. BOSOM също нараства: не забравяйте, че лоното ще бъде малко по-голямо от обикновено по време на бременност. Затова нашият съвет: Купете роклята вероятно номер по-голям!
4. Оптималните дрехи са в линия или империя стил.
5. По принцип по-късно купувате сватбената рокля купете или персонализирайте, толкова по-добре ще седне.
Също така добре да знаете: оформен с бебешки корема: 10 модни съвета за бременни жени

Съвет все още за обувките: в бременност прагове и краката бързо, сложни сандали са толкова табу. Купете обувките тихо по-голям брой, след това можете да сте сигурни, че все още ви поставяте по-късно на сватбения ден и може да сте и благосъстоянието на булчинския танц.

Също така на gofeminin: булчински рокли за бременни: в тези раздели ви виждате зашеметяващо!
© Séraphine

Преди сватбата: съвети за бременната булка

Сватбените препарати винаги са стресиращи и изискват висока степен на координация. Бременните булки обаче не трябва да спират целия стрес само: делегат означава магическата дума. Семейство, приятели, Groomsmen... Всички те очакват с нетърпение да могат да отидат на вашите сватбени подготовки под ръка. Така че защо да ви разваляте радостта?
Създайте списък със задачи с партньора си и разпространявате задачите - това ви освобождава, но никога не намалява очакването на сватбата. Страхувате се да забравите важни точки при планирането? След това нашият контролен списък идва точно прави: Тук ще намерите списък на всички неща, които или седмици преди да се направи сватбата. Идеална основа за разпространение на различните задачи под вашите сватбени помощници!

Вместо млада партия, която обикновено обича да бъде изобилна, има различен вид сбогом от едно съществуването по време на бременност: просто хапнете любимите си приятелки и пристигайте на уелнес ден точно преди сватбата. Ефектът ще бъде видим и на вашия сватбен ден: ще бъдете още по-красиви лъчи, отколкото вече го правите по време на бременност.

Хейремет бременна: съвети за сватбеното парти

Сватбата обикновено е напрегната афера: дълго време, бягане и танцуване тежесто се претеглят по време на бременност. Можете да избегнете твърде много усилия, като избягвате стреса и много промени в местоположението:

  • Изберете сватбени места, които не са твърде далеч един от друг и могат да се стигнат добре с кола.
  • Нека постоянната рецепция се провали.
  • Седнете от време на време, ще ви го направи.
  • Подкрепете чорапите (които сега също са в доста вариант, без притеснения) и плоските обувки гарантират, че краката не са твърде силно обременени.
  • Също така подкрепата на устна за бременност осигурява облекчение и намалява болката в гърба.

Ако сте гражданска и църковна сватба твърде много, просто поставете: можете да се ожените при бременност и да съставите църквата с сватба с бързаща страна след раждането. Но след това с някаква кърпа размери по-малко и две съкровища в ръката.
Малкият съвет: Ако планирате църковната сватба след раждането на вашето бебе, можете да ги комбинирате с кръщение!

Жестоко се ожени: и медения месец?

След сватбата, булчинската двойка обикновено се изчерпва първо и се нуждае от няколко дни, за да се отпусне. Това е още повече, ако се оженихте по време на бременност. Ако искате да отидете в медения месец, преди бебето да е там, трябва да изберете дестинацията внимателно.
Ето няколко съвета, които трябва да имате в медения месец по време на бременност:

  • Кола, влак или авиатор? Изберете правилното средство за транспорт, ако искате да пътувате по време на бременност.
  • Пътуването не трябва да бъде твърде изтощително или. Да бъде твърде дълго: на път на дълги разстояния, които трябва да правите без идеален начин. Нашите съвети: Мини-сватбени пътувания са новата сватбена тенденция!
  • Избягвайте страните и регионите, за които са необходими специални ваксинации, Z.Б. тропически страни
  • Има болница или лекар на място? За спешни случаи медицинските грижи трябва да бъдат гарантирани на място.
  • Застраховка за анулиране и чуждестранно здравно осигуряване не забравят!

Добре е да знаете: летене по време на бременност: цялата информация за очакваната мама

Видео Съвет: За да спестите пари на сватбата!

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Още съвети за сватбата

Градинска сватба: 11 съвета за спокойната сватба у дома
Календар на булчински букет: кои цветя в кой сезон?
Неусложнени херияди: най-важните формалности преди и след сватбата