Използване може да отвори

Не винаги използването на отвора е доста проста. Има различни версии. Затова създадохме ръководство за вас, за да използвате всеки популярен отвор.

Може да се отвори счупена или неправилна работа?

Със сигурност той сега ще даде един или друг читател, който евентуално мисли, че Operter не може да се използва погрешно. Това не е така, защото проблемът е преди всичко евтиния диван. Тук плявата е разделена от пшеницата. Дори професионално изглеждащи консерви, които вече не работят само след няколко приложения. Бързо си питате дали можете дори да се справите с Operter.

  • Също прочетете алтернатива на Operater
  • Прочетете също - използвайте правилно неръждаема стомана
  • Също така четете - отворете A може без отваряне

Различни видове ръководство (неелектрически) могат да се отварят

За да се затвори този въпрос за прилагане на консерви, е важно да се разграничат различните технически версии. С изключение на това е електрическият отвор, който ние не сме по-близо до тук. Това са най-важните разлики в чужбина:

  • Кръгъл режещ ръб, който се върти над дръжката на дръжката
  • Малък триъгълен връх с режещ ръб, отварачката може също да се завърта над въртяща се дръжка
  • Просто ръководство може да се отвори, за да открие често в комбайни джобни ножове

Използвайте конвенционалния отвор на Can с дантела или колело за рязане

Първите две могат да ги използват подобни. Малката предавка на предавките е структурирана така, че да е закачена на CAN FALC. Ако дръжката е обърната, тази малка предавка е насочена аналогично към посоката на отваряне на кутията. Това произтича, че режещото колело или триъгълният режещ връх трябва първо да бъдат притиснати в капака на кутията.

Особено с евтини Opener тези разфасовки често са минимални или. е такава по-ниска стоманена сплав, че режещият ръб губи остротата незабавно. Когато завъртите след това разкъсване на зъбните зъбни колела или дръжките се раздалечават. След това зъбците на зъбците не спират повече и отварящият може да се върти празен.

Дори ако сте задали такъв евтин, може да работи правилно, няма да работи повече. Тъп режещ ръб изисква толкова голямо усилие, в което цялата "механика" на отварача е претоварена за нула време. Теоретично, можете да изострите такъв евтин, който може да се отвори като нож върху шлифовъчната машина, но това усилие често не си струва заради по-ниското качество на режещия ръб.

Брандираните стоки винаги се изплащат в чужбина

Затова определено препоръчваме да не запазите фалшивия край в Opener Can. Без да желаете да правите реклами тук, препоръчваме да препоръчваме консервиране, например от WMF, TUPPER или Fackelmann. Освен това обаче все още има вече споменатия ръководство, тъй като често се среща в комбинирани джобовни ножове.

Консервиран отвор с кука: инструкции за правилно

За това искаме да ви дадем ръководство за вас, защото този консервиран отвор е доста ефективен в своята функция. Тъй като отварянето на консервиран кораб без да може да има предизвикателство. В много домакинства обаче има такъв отвор с куки на джобен нож.

По принцип, това "ръководство" може да отвори две куки: отвън с голяма кука с рязане или двустранно рязане, отвътре с малка кука. В някои от тях може да се отвори и кръгъл интериор на малката кука също е разработен като остър режещ ръб. Тогава отварачката може дори да бъде избутана тук по може да FALC в дозинята, така че той да намали това. Но само между другото споменато.

Отворът на CAN първо се притиска с върха през кутията, така че можете да пробиете всичко това "острието". След това отварачката отново се връща от парче от запазването. Стичът се извършва директно върху капака в гънката. Сега консервираният отвор се изважда досега, че можете да закачите с малката кука от външната страна на кутията в гънка.

Като кука, отварачката се приложи и изключва като лост. Капакът може да бъде отрязан. След всяко движение на рокер или лост, малката кука се компенсира навън, така че капакът може да бъде по-нататък. Това повтори толкова често, докато капакът се отвори.

Съвети и трикове Самостоятелните потребители не трябва да правят без защитни работни ръкавици, например от твърда кожа, ако използват такъв консервиран отвор с куки.