Драма на почивка: Bibi и Julian опит ужасно пътуване

Вашата спонтанна почивка в Ирландия се развива за Bibi и Julian бавно до истинско пътуване. Забравена камера, различен стомах и ужасен опит в асансьора - Хрубването на YouTuber не се откъсва.

Публикувано в 11:30 и в 19 часа вече в Дъблин - така че спонтанната екскурзия започна в Ирландия за Биби и Джулиан. Двамата искаха да избягат заедно със Söhnchen Lio The Heatwave в Германия и решиха да летят до Дъблин. Фактът, че Bibi е забравил камерата си у дома в кампанията на Spoane и трябваше да вземе най-новия си видеоклип с телефона, и двете нарушават много малко.
Когато Джулиан тогава трябва да се отдаде на понеделник сутринта, защото сякаш се разваля за стомаха, семейното излизане ще намери благословия край. Джулиан харчи останалата част от деня в леглото и Биби трябва да се грижи само за Лио.

В асансьора остана

Сякаш това не беше достатъчно, Биби преживява по пътя обратно от закуската на шведска маса, която никой не иска да изпита: тя остава заседнала. Вашата стая изведнъж не работи повече, но асансьорът може да се използва само с един. Дори вратата не може да бъде отворена. Без интернет рецепция и стая карта, тя е принудена да изчака друг хотел гост, който използва асансьора. За щастие, Bibi ще бъде пуснат в асансьора след само пет минути и може да се върне в Lio и Julian.
Остава да се надяваме, че празникът не продължава по-грозни изненади, готови.

Във видеото: Тревожи се за Лио: Осъществяване на Биби и Джулиан за вашия син