Драма в 'лятната къща на звездите ': линейката трябва да пристигне

Изтъкнатите съквартиранти в „Лятната къща на звездите“ просто не могат да се успокоят. Тийзърът за следващия епизод показва: Драмата никога не свършва. Сега дори трябва да дойде спешният лекар.

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Атмосферата в „Лятната къща на звездите“ е всичко друго, но не и хармонична: Навсякъде има малки минни полета, които всеки момент могат да експлодират. В следващия епизод драмата преминава в следващата фаза: Сега трябва да пристигне линейка.
Те току-що са се възстановили от новия епизод "Звездната къща", включително всички драми около Ева Бенетату, Андрей Манголд и Джени Ланг, а следващият следва: спорове, нервни сривове и дори повикване на спешен лекар.

Вилата остава кризисна зона

Последният епизод на риалити формата има всичко отново: Ева Бенетату и приятел Крис отново разбунват съквартирантите на знаменитостите. В края на епизода всички спорят с всички останали.
Ева е довършена от останалите кандидати и консумацията на алкохол на някои участници отново е във фокуса. И ситуацията отново ескалира. Алилуя, първо трябва да се възстановиш от това.
Съвет за четене: "Лятната къща на звездите ": Нов стрес за ергенската двойка Андрей и Джени
Но тийзърът за следващия епизод вече обещава: Той ще продължи точно както е спрял в последния епизод - с много лошо настроение.

Този път в центъра на историята: Тим Санд. Приятелката на Анемари Айлфелд беше толкова тежко ранена в групова игра, че трябваше да се извика линейка. Няма да разберем какво точно се е случило до следващия епизод, но визуализацията вече показва: Ще бъде драматично.
Неговата любима също може веднага да бъде откарана в болницата: Анемари претърпя нервен срив от толкова притеснение за приятеля си. „Ако нещо се е случило там“, заекваше тя в сълзи.
Прочетете също: "Лятна къща на звездите ": Джорджина и Кубилай трябва да отидат!

Спор в цикъл

Не би било 'The Stars' Summer Home '2020, ако линейката беше единственото бедствие. Разбира се, споровете отиват и в следващия кръг. Кандидатите викат един на друг, текат сълзи и накрая някой трябва да си тръгне.
Прочетете също: Драма на лятната къща: Андрей Манголд говори за инцидента с плюването
Вечният клинч между Тим, Анемари и двойката Даяна и Майкъл също достига ново ниво: Те се обвиняват, че пият твърде много. Това наистина разстройва по-специално Тим. Четиримата също се раздробяват в следващия епизод. „Не знам колко спешно сте на 50.Трябват ви 000 евро, но тогава просто ще ви ги прехвърля ", избухва бившата кандидатка за DSDS Анемари.