Тройка за Бенджамин Пивко: ТОВА изненадва феновете на Let's Dance!

Бенджамин Пивко е новият фаворит на настоящия сезон Да танцуваме от миналата седмица. След "Вълшебни моменти ", шоу 10 е горещо. Любимецът на тълпата се спъва в срамежливостта му?

Бенджамин Пивко е тайният фаворит на тазгодишния сезон „Да танцуваме“ от 9-то шоу. Със своята партньорка по танци Изабел Едвардсон, глухият артист по бойни изкуства и актьор буквално предостави „Вълшебни моменти“ миналата седмица.
Двамата танцуваха връзката на Бенджамин с любимата му майка, която почина от рак. Безкрайната любов, страхът и в крайна сметка траурът за майка му бяха осезаеми и дадоха на публиката чиста гъшина. Публиката не само беше дълбоко развълнувана, но и съдията Motsi Mabuse не можа да сдържи сълзите си. "Майка ти би била много горда ", каза тя, изхлипвайки и отново трогайки Бенджамин до сълзи.

Вижте тази публикация в Instagram

60 точки!! Все още не мога да повярвам. Но нищо чудно. Имахме малко чар с нас. Благодаря ти Мини Бенджамин! Lets letsdance rtl inclusion deaf

Публикация, споделена от Бенджамин Пивко (@benjamin_piwko) на 27 май 2019 г. в 6:33 ч. PDT

Шоу 10 е всичко за физически контакт

Покажи номер 9, завършил Бенджамин като водещ бегач с най-висок резултат от 60 точки. Тъй като дори в танцовия дуел на фламенко срещу Паскал Хенс, симпатичният актьор развълнува журито със своята техника и израз и спечели колосалните 30 точки.
След силно емоционалното шоу от миналата седмица фокусът тази вечер е върху нещо съвсем различно: телесен контакт. Бенджамин и Изабел танцуват тангото и самбата, за да се включат в него. И с двата танца те искат да създадат еротично пращене на дансинга.
И толкова много е сигурно: Бенджамин беше доста горещ за обучение на танго! Причината: Исабел ви е поискал да персонализирате правилно. В танцовия тийзър на RTL.Де е да видим, че тълпата приятна се смее като ученик, докато той удари ръката му над тялото на Изабел и гърдите й. Затръщава го тази срамежливост тази вечер по пътя?

Танцова тройка с Изабел и Реджина

Защото Исабел няма да бъде единствената жена днес, бенджаминът спретнато. Малко преди полуфиналите, танцовите двойки в Trio-Dance получават друга професионална танцьорка настрана. В случая на Бенджамин вече предшестващата Реджина Лука. Дали Бенджамин Пиук успява да вземе своя срамежливост своевременно и да осигури огнено настроение? Дръжаваме пръстите си за него!
Във видеото: Вие ли сте новата любяща двойка в танца?