Дрю Баримори Братът не вярва в самоубийството

Drew Barrymores Halfbrother не вярва, че Джесика Баримор с намерение взе живота.

Дрю Бариморс полубрат не вярва, че неговата половина сестра Джесика е убила Баримор.
Това беше във вторник (29. Юли) намерени мъртви в колата си от съсед. Около тях твърди, че са разпръснати многобройни таблетки. Брат й Джон Баримор, който има същия баща като Дрю и Джесика, не вярва, че 47-годишният умишлено е взел живот.
Той каза на вестника "Ню Йорк Дневенски новини": "Изглежда, че е било наркотици. Смес от алкохол и лекарства. Имам голямо съмнение, че са си взели живот. Имаше празни бутилки за водка, няколко торби с кристален мет и поредица от хапчета в колата. Подозирам, че това са хапчетата и алкохола - точно както с Heath Ledger."
През деня Джесика Баримор посети майка си за брат си, който се намира в смъртта. Ето как сестрата на Холивудската звезда е взела много. Въпреки това Джон Баримор не вярва в съзнателно самоубийство. Дори известната сестра на починалия, нарисува Баримор, вече е обърнала обществеността и обясни в официално изявление: "Въпреки че съм научил само накратко, пожелавам й и хората, които ги обичаха много, мир, мир. Толкова съжалявам за тази загуба."

Последните новини нарисуваха Баримор Дрю Баримор: изявление за смъртта на полу-сестра си