наркотици в колата? Джъстин Бийбър вече трябва да има проблеми отново,

Музикални постижения? Крещящи фенове? Никой не говори за това за дълго време във връзка с Джъстин Бийбър. Певицата постоянно прави нови заглавия с проблеми с полицията.

Джъстин Бийбър почти отново призна неприятно. Полицията твърди, че е открила марихуана в колата си. Във вторник (25. Февруари) бе арестуван от бодигард в новото наемане на 19-годишния в Атланта, защото трябваше да открадне камерата на фотограф. Когато търсите камерата, служителите бутнаха малко количество трева, което твърди, че се отвори в колата на певицата.
Върховка от полицейската централа декларира уебсайта на клюките.COM е, че служителите до камерата в Бийбърс Ескалад също са намерили парцел с марихуана. Трябва да има по-малко от 30 грама лекарство, до вътрешността и две големи водопроводни тръби, така наречените бонгове. Но това вероятно ще дойде без гняв, защото количеството лекарство беше твърде ниско, за да го постави срещу него наказателно оплакване. Само миналия месец беше певецът за марихуана в заглавията. Предполага се, че трябва да пуши в частния си струя толкова много трева, че пилотите трябваше да носят газови маски.

Последните новини Джъстин Бийбър Тип "фестивал": Джъстин Бийбър поставя в нещата