Jungle Camp: DSDS звездата краде неща от хотел Versace

В джунглата actershow "часът след" стоеше бивш участник на лагера на джунглата, включително безброй неща от луксозния хотел Версас.

"В Австралия" в Австралия е същият като лагера на джунглата като самия лагер. Защото в този луксозен хотел започва и завършва лагера на джунглата за всички участници.
След кацането им в Австралия знаменитостите са заведени в хотел Версас преди да отиде в джунглата. И който води, може да продължи да остане в луксозния хотел до края на шоуто. Това кара камерата да напусне лагера много по-приятна.

DSDS Star приема кражба

RTL дори е посветил документален филм на Iconic Hotel, който е на TVNOW ("във Версас" - хотел Jungle). Сега идва на светлината, че участникът на джунглата е толкова ентусиазиран за хотела, който пуска няколко неща.
Името на виновника е: Даниеле Негрени (24)! Участва в джунглата през 2018 г. и стана още втори! В джунглата actershow "Часът след" Даниеле разкри сега, че има много неща от хотел Versace!

"Халатът, плуването, почувствах от малките шампоани на Versace със сигурност са опаковани 100 броя. Брат ми беше в хотел "Версаче през цялото време и му казах, че трябва да вземе това, което се случва, защото това не е отново," казва Даниел без лоша съвест.
Може би изповедта на Даниеле ще доведе до по-силен контрол в хотел Версаче, като 24-годишният не е единственият посетител, който вече се случва там.