Подозрение в лагера на джунглата: Планирана ли е победата на принц Деймиън от RTL?

Малко след победата на принц Деймиън в лагера на джунглата, RTL отправя покана за шоу за запознанства, за да намери партньор за принц Деймиън. Според служител шоуто трябвало да бъде планирано много предварително.

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Принц Деймиън е кралят на джунглата 2020. С добродушния си и отворен маниер той плени сърцата на зрителите на лагера в джунглата. Деймиън не скри, че гледа лагера
след като партньор е.
„Никога не съм имал гадже или приятелка“, разкри 29-годишният младеж пред колегите си и изненада мнозина с това изявление. Принц Деймиън флиртуваше с рейнджърите на лагера още по-агресивно.
Малко след победата на Деймиън, RTL отправя призив към уебсайта на телевизионния оператор: "Търсим партньор за принц Деймиън, кралят на джунглата!"Отначало изглеждаше като симпатична и спонтанна идея от гарата, но нищо от това не трябваше да е спонтанно!

Като снимка.де съобщава, свързващо шоу с принц Деймиън вече е създадено преди лагера в джунглата. Производствен служител разкри пред Bild.de: “Проектът вече беше сключена сделка преди лагера в джунглата и част от договор за няколко проекта с Деймиън."
Дори колегите на Дамиен забелязаха, че RTL планира нещо с Деймиън. Кемпер, който не е споменат по име, предаде bild.de: "И нас, и Деймиън постоянно ни питаха за състоянието на връзката му и за преживяванията му в любовни въпроси, което наистина беше забележимо. Преди и в лагера беше открита тайна, че подобно шоу може да бъде планирано."

"Готово преди лагера в джунглата "

А самият Деймиън обяви доста уверено след победата си в лагера на джунглата в интервю за bild.de: “Предполагам, че през 2020 г. все пак ще се влюбя. Всички ще видите това."
Така че всички зрители на лагера в джунглата са заблудени? Принц Деймиън победител ли беше от самото начало или RTL щеше да планира куполното шоу, ако Деймиън не беше станал крал на джунглата? Какво имате предвид всички?