Трябва да сте тук "- това послание на майка на мъртвата си дъщеря ни разбива сърцето

Вашето съобщение преминава през марка и крака.

Сара Уолтън е загубил първата си четиригодишна дъщеря в рака. Вече на четири месеца лекарите откриха мозъчен тумор в Малката Ели. Болници, химиотерапия и всички странични ефекти принадлежат към ежедневието на техния кратък живот. Наскоро Ели се поддава на болестта си. В момента, в който родителите й трябваше да управляват урната на малкия дом, мама Сара се държеше в движеща се снимка. И думите, които откриха за тежката ситуация, оттогава преместват целия свят.

Зареждане...

Трябва да сте тук.
Направихме ви много индивидуален урн, ще ги обичате, сладост. За съжаление, природата ханове са само кутии и тези не са достатъчно добри за вас. Така че ги украсих, докато урната се впише перфектно с вас.
Страхувах се, когато те закара вчера, но да заслепяш някак си почувствал нормалното. Дори ако нищо не е нормално. Нищо от това не е справедливо. Трябва да сте тук. Смъртта е толкова егоистична, сладост. Сърцето ми е разбито. Аз буквално наруших и разкъсах, защото знам, че сега сте на по-добро място, няма по-добро място, отколкото в ръцете ми. Знам, че сте щастливи сега и без болка и все пак искам те тук.
Това са преди 2 месеца, че за последен път целунаха бузите ви или играех с косата ви. Това са 2 месеца най-чистото изтезание, агония и отчаяние. Всичко, което искам, е нашият ежедневие, независимо от включеното, искам го обратно. Искам болнични посещения обратно, искам хемоко обратно, искам твоя смях и вашето щастливо сърце обратно. Нещата, които са подготвили толкова много болка преди няколко месеца, искам да се върна.
Животът не е справедлив, сладост. Знаете ли това по-добре от всеки друг. Знам, че животът ви е донесъл толкова много радост и когато погледна назад, радвам се, че ви казах всеки ден колко много те обичам. Винаги ще бъда благодарен, че ми е позволено да бъда майка ти.
Сладко, не искам да гледаш надолу върху мен и да мислиш, че смъртта ми ми причинява само болка. Знаеш ли, ще взема тази болка отново и отново, ако това означаваше, че мога да бъда твоята майка. Защото, ако никога не съм те срещал, не знам какво чисто е блаженство. Никога не съм знаел да живея по този начин, сякаш е последният. И не бих знаел как изглеждаха истинската сила, смелостта и смелостта.
Това се променя сега, сладост. Ще го променя. Никога нямаше да се чувствам като друга майка, която се чувства така и аз ще се боря за тези други деца, така че никой друг майка никога не трябваше да закопча пепелта на детето си. Винаги си струваше. Повече ▼

Смъртта на Ели, толкова силно, че трябва да се справи със семейството, в същото време е тласък на мама Сара да насърчава изследванията за рак при децата. Тя иска повече, по-интензивна и по-точна, когато става въпрос за рак. Тя иска да обърне внимание на това заболяване, което е възможно само. Защото знае какво означава да погребете собственото си дете. И цялата болка, която вие и вашето семейство минавате сега, искате да спасите колкото се може повече родители.