строителен ъглов диван сами: благоприятен "за творчески

Честно казано: който опитен любител не иска да стигне до един ден на самосъздадения диван? Мебелите от специализираната търговия са просто масово произведени, истинската индивидуалност може да бъде намерена само в DIY процедурата! Най-вълнуващото нещо: чистите мисловни картини се материализират в самата истинска стая, от уменията на собствените си ръце. Няма каталог във всеки каталог!

Стъпка по стъпка: Как да изградите вашия ъглов диван сами

Разбира се, един ъглов диван е по-трудно да се изгради като прост две или триместни, но с добро планиране да получите гарантиран под контрол. Препоръчваме следната процедура:

  • Прочетете също - Предложение за любители: Изградете сами разтегателен диван
  • Прочетете също - Постройте сами шикозен диван от палети
  • Прочетете също - Изградете сами багер с пясъчник - ръководство за креативни хора
  • Първо, разгледайте ъгловите дивани в много различни версии в Интернет - и оставете да се вдъхновите.
  • Помислете за вашия проект за няколко дни и създайте свой собствен диван в ума си.
  • Измерете наличното пространство, така че да знаете точно колко място можете да заемете с дивана си.
  • Направете скица на структурата и дизайна на новата мебел.
  • Включете размерите в този чертеж, за да можете да създадете свой собствен ъглов диван на тази основа.
  • Определете кои материали искате да използвате за вашите мебели за сядане, от рамката до евентуалното окачване до тапицерията и капака.
  • Сега купувате всичко и започвате сами да изграждате ъгловия си диван.

Особено лесно: Изградете сами ъглов диван от европалети

Най-лесният начин за изграждане на ъглов диван е използването на европалети и съответстващите, покрити възглавници от пяна. Има достатъчно инструкции за това в интернет - и възглавниците са достъпни за закупуване в интернет.

Разбира се, можете също така да шиете собствена тапицерия, ако имате добри умения за това. Подходящата пяна от каучук е подходяща като инкрустация, но възглавниците, пълни с микрозърна, също трябва да са изключително удобни.

Палети настрана: аз вървя по своя път!

Може би палетите са твърде „изхабени“ като строителен материал за вас и предпочитате да вървите по своя път. В този случай си струва да използвате шперплат или масивно дърво като строителен материал за рамката на дивана.

Съвети и трикове Научете за различните видове окачване на дивана и вижте къде можете да закупите съответните пружини като аксесоари. С добра тапицерия до вас, нищо не ви пречи!