Упражнение по-ефективно: така че ще извлечете максимума от вашата тренировка

Носете ли го бавно, че прекарвате толкова часове с обучение и все пак не работи с мечтата си?

Междувременно всички сме чували за дългосрочните ползи за здравето на спорта и здравословното хранене и ни дават всички неприятности, които също се възползваме от него. Само ако искаме да постигнем още една стъпка, най-накрая да вземем мечтата на супермодел, като Гиги Хадид, просто не работи.

Въпреки това, ние ни мъчим и това поглъща много на нашето ценно време. В края на краищата, нашият добре платен модел е, че през цялото време може да похарчи за идеалното си тяло. Той ни разочарова, там тренирате три пъти седмично и познавате всички "зли" въглехидрати и все пак не виждаме какво искаме в огледалото.

Мислехме, че си мислехме и съвети, за да направите живота си по-лесен за вас. Така че вашата дестинация да се приближи, без да прекарва повече време във фитнеса. И честен, понякога гледната точка на серия маратон е много по-приятна, отколкото да ни тегли отново в обучение.

Определя ясни цели

Така че обучението е наистина ефективно, трябва да сте наясно какво искате да постигнете. Искате ли да намалите мазнините и да образувате тялото си? Тогава трябва да тренирате мускулите си. Или да управлявате маратон пред маратон? След това преди всичко трябва да тренирате издръжливостта си. Веднага след като имате предвид, по-лесно е да се поставят основни етапи и да достигнете целта постепенно. Без ясна цел рискът се издига, за да загуби мотивацията, която обикновено е причината за отказ.

Яжте достатъчно и снабдявайте тялото си с достатъчно енергия

Точно когато тренираме много, нашето тяло трябва да бъде снабдено с правилното гориво да бъде ефективно. Обърнете внимание винаги да пиете достатъчно, около два литра на ден, ако тренирате повече, накрая, тялото губи много течност. Гарантира, че сте балансиран и тялото ви доставя всички важни хранителни вещества.

Има много теории, които са най-добри по време на обучението. Създадохме примерна графика за вашите учебни дни, които са доста популярни. Доставя тялото около един час преди тренировка със закуска, като ябълка с масло или протеинов шейк с бадемово мляко. Това осигурява здрави мазнини и въглехидрати. Дори след тренировка тялото се нуждае от достатъчно енергия за регенерацията на мускулите. Отнасяйте се половин час след трениране на протеинов шейк или служене на постно крурк. EIN е балансирана храна вечер, така че тялото ви доставя всички важни хранителни вещества.

Чувствате, че всички усилия не носи нищо и вече не знаете? Може би страдате от недостиг на хранително вещество, което може да бъде и витамини или минерали. Обсъдете това с вашия диетолог, треньор или семеен лекар - тук може да се предостави анализ.

Не се отказват от въглехидрати

Да се ​​въздържат от въглехидрати не е решение. Нашето тяло се нуждае от въглехидрати като доставчик на енергия. Решаващ е какъв вид въглехидрати ще ви отведе. Решете за пълнозърнест ориз и юфка, овесена каша, киноа и сладки картофи. Те се записват от тялото по-бавно и са дългогодишен енергиен източник.

Спрете премахването на хляба и юфка! Добрите въглехидрати са разрешени при отслабване

Пийте достатъчно вода

Трябва да предоставим нашето тяло достатъчно течност, в противен случай тялото ни не работи, мотивацията пада и ние просто се чувстваме умни. Между другото, веднага щом жаждате, вече сте дехидратирани. Затова винаги трябва да помните да пиете много. Това е особено важно в интензивното движение или високата топлина. Веднага щом се потим, тялото ни губи течност. Ние правим спорта може да бъде много и трябва отново да запълним нашия резервоар за вода.

@ReeBok @ReeBokwomen perfectnever BeMorehuman

Снимка, публикувана от Gigi Hadid (@gigihadid), публикувана на 4. Октомври 2016 в 10:54

Липсваш ли правилната мотивация? Ето най-добрите думи за вашата тренировка!

Също така на Gofeminin: най-добрите мотивационни искове за спорт
© Istock