Еихендиил Етаж - дърво от домашни гори

Trendwood Type дъб е много популярен не само с мебелите, дори в областта на подовите настилки става все по-често на този материал. Различните цветове, различните повърхностни лечения и променливите приложения са предимствата на дъбовото дърво.

Eichtieleboden се предлага в многобройни версии. Този универсален материал се доставя в много случаи, които вече са лекувани, но също така се предлага в сурово състояние. За съответната допълнителна такса местата за калибриране се третират с маслен инсулт.

  • Също така четете - Angelique Wood - дървото за водопровождане
  • Също чета - подходящ грунд за дърво
  • Прочетете също - шлифоването на фреза за дърво е идеално за триизмерни детайли

Цвят

Оцветяването на калибровъчните цели варира от бяло над различни кафяви тонове до почти черни кафяви. Благодарение на различните дървени рани, готовият етаж получава индивидуалния си характер.

В зависимост от избора на дъбовото дърво, калибрационният под е елегантен, благороден, античен, жив или топъл. Без значение за кой календарен етаж решите, това дърво държи цял живот.

Офертата в търговията включва различни размери и дебелини на използваемите слоя. При избора трябва да се отбележи, че широките дъски са по-подходящи за по-големи пространства. Ако потребителският слой е по-дебел, подът на калибриране може да бъде отрязан по-често.

Повърхностна обработка

Повърхностите на пода на калибрирането се предлагат като четка, омаслени, нарязани, боядисани или пушени дъбови, както и в екзекуцията като термоакса.

Дървестът на дъба също е подходящ за нискотемпературно отопление. Уверете се, че дъските са залепени по цялата повърхност и температурата на субстрата не надвишава 28 градуса.

Дълголетие на открито

Календарният етаж е подходящ и за дъвчене на тераса. Дъб е отлична алтернатива на тропическите гори. Тяхната повърхностна твърдост се използва в много посещавани райони.

В открития район, календарният етаж има цял живот до 20 години, предпоставка е правилната грижа с масло, предпазваща се от посивяването, времето и UV лъчите.

Дъбовото дърво е късо влакнест, докато самолетът и смилането създава гладка повърхност с наклон на суспензия. Устойчивостта на приплъзване може да бъде подобрена чрез фрезоване на жлебовете в повърхността.

Чрез ниско разбиване и подуване на поведението, календарният етаж е оформен за всички изисквания, поставени върху терасовидна конструкция. Във всеки случай се изисква субструктура.

Съвети и трикове е рафинирано от калибрационния етаж с масло, цветните пигменти могат да бъдат смесени. Те дават на дървото много топла харизма. Естествеността на дървото може да бъде подчертана с различни бои.