Бой се страхува - затова този Дядо Коледа върви по-нататък

Докоснатата картина показва как да се срещнат с деца с мир и търпение - без значение как изглежда ситуацията.

На Коледа много семейства очакват с нетърпение да могат да направят уникална снимка с Дядо Коледа. Разбира се, това е голям опит за децата. Но има деца, за които това е трудно, въпреки цялата радост. Така се е случило например на събитие в Санта в търговски център в американската държава в Северна Каролина.

Когато малко момче с аутизъм беше на свой ред, той не се осмели да седне в скута на Дядо Коледа. Така че брадат човек реши, че ще дойде на момчето и да му легне.

"Всички участващи, включително Дядо Коледа, бяха невероятно учтиви към нашите деца", казва Maeghan Pawley, персонал на организацията "Аутизъм говори", което направи картината. Всички трябва да имат голям опит. Нямаше значение колко време или търпение е било необходимо."

Разбира се, не беше в описанието на длъжността на маскирания човек да лежи на земята. И все пак той показа малко търпение и разбиране с този добър акт за постигане на дете, което не може лесно да общува с другите. А понякога това е всичко, което е необходимо: малко повече проблеми.

Тази история ни напомня и за фризьора, който наскоро направи нещо подобно за едно момче с аутизъм, за да го отреже. На такива хора трябва да има повече в света!

Също така в Gofeminin: най-красивите коледни песни на всички времена