Бебе лежи сред стотици игли - историята зад него ще ви трогне

Има тонове двойки, отчаяно опитващи се да имат бебе. Тази картина обобщава болката и радостта на двойките, които биха могли да станат родители само благодарение на изкуственото осеменяване.

Тази снимка на малко момиче сред стотици игли просто превзема интернет. Това, което на пръв поглед изглежда странно и обезсърчително, съдържа сърцераздирателно послание. Защото, за да имат най-накрая мечтаното си дете, жените често търпят много болка и страдание.

"Уау, каква снимка. Благодарение на ‘Sher Fertility ’ St. Луис и до д-р. Пациентът на Даял, Анджела, ни показва истинското определение на любовта, вложено в създаването на това прекрасно ново бебе."Това съобщение е под снимката, която 'Sher Institute ' сподели на страницата си във Facebook. Момиченцето на снимката е заобиколено от спринцовките и ампулите, които майка й е трябвало да използва, преди да забременее с нея.

Жените, които не могат да забременеят по естествен път, могат да се подложат на различни лечения, за да имат най-накрая бебе. Общо лечение, което също е разрешено в Германия, е ин витро оплождане, известно още накратко като IVF. Използват се яйцеклетките на жената, които вече са били оплодени. Преди това обаче жената трябва да търпи хормонално лечение в продължение на месеци, понякога дори години.

Не само хормоналното лечение, но и натискът най-накрая да имаме дете, често имат негативен ефект както върху мъжете, така и при жените. Не са редки случаите, когато връзките се прекъсват поради неосъщественото желание да имат деца.

"Иглите бяха лесната част. Но емоционалните възходи и падения бяха истинската битка “, казва Анджела, майката на малкото момиче от снимката. "Аз съм самотна и чаках дълго време за съпруг. И тогава беше просто трудно да забременееш."

Всичко това е по-красиво, за да видите лечението с ин витро и други жени и досега двойката на децата най-накрая може да получи разширеното си дете. "Стой там", ставки на Анджела Алън, които нямаха късмет с детските войни досега.

Също така на gofeminin: най-красивите бебешки имена от цял ​​свят