Прикрепете летящ екран без пробиване или винтове

Има три метода за закрепване на мрежа против комари без пробиване. Рамките със затягащи уши могат да бъдат затегнати в рамки на прозорци или софити. Разтворите с велкро или магнитна лента принадлежат към групата на лепилните връзки. Възможно е директно и твърдо залепване, но трудно може да бъде премахнато без повреди през зимата.

Гъвкавите фиксиращи елементи са свързани с екрана за муха

Има три метода за закрепване на мрежа против комари без пробиване:

  • Прочетете също - Прикрепете алуминиев екран за летене към прозореца с метални скоби
  • Прочетете също - Закрепете мухата с велкро
  • Прочетете също - Прикрепване на летящ екран към дървен прозорец

1. Скоба с метални ремъци или пружини
2. Нанесете техника на задържане с лепяща лента
3. Залепете директно върху основата

Противно на общоприетото схващане, използването на велкро или използването на магнит винаги означава да се придържате. Гъвкавостта на приставката се отнася само до самия мухозащитен екран.

Има изключение без залепване на мухата, ако около прозорец или врата има железен корпус. Старите рамки на вратите понякога имат това свойство. В този случай рамката на мухата може да бъде окачена директно "като дъска за щифтове" пред или зад отвора на сградата.

Метод на затягане с рамка

Единственият начин за фиксиране на мухорешетка с рамка без пробиване е решението на скобата. Към рамката са прикрепени еластични ламаринени ремъци или пружини. Те създават напрежение между прозореца, разкриването или вратата и по този начин държат рамката на екрана за насекоми.

Велкро и магнитни закопчалки

Винаги трябва да се постави подходяща самозалепваща лента върху прозореца, капака или вратата за велкро и магнитни закрепвания. С велкро лентата с куки е основата, а с магнитната лента контрагента за двойката на ръба на мухата. Когато махащият екран се премахне, тези ленти винаги остават назад. Поради това е препоръчително да ги поставите по такъв начин, че да са едва видими или да не се виждат, когато се приеме мрежата.

Залепете и фиксирайте трайно

Твърдото залепване има смисъл само в отделни случаи. Ако например малките прозорци и прозорците за покривни прозорци трябва да бъдат трайно защитени с мухозащитен екран, където прозрачността и оптиката не са важни, ефективната фиксация е ефективна. Конвенционалните прозорци се нуждаят само от мухи и репеленти срещу комари за няколко месеца. Не е възможно фиксирано залепване с врати.

Съвети и трикове Със силни магнити (неодим) или със суперлепило можете да изградите много малки задържащи точки. Високата сила на задържане и на двата варианта позволява стабилни закрепвания само с четири точки за закрепване.