самозаключване на основата

С формирането на фондацията вече започва практическото строителство, в което имате най-висока стойност за точността. Той решава дали основата ви е направена точно хоризонтална и размерена точност или дори по-късното изграждане на комплект дори ще бъде невъзможно. Вашата вътрешна работна сила се отнася до лентите и долната плоча.
Те се нуждаят от ниски цени, безпрепятствени табла за остър работа, около 12 × 2.2cm и колкото е възможно по-дълго, а също така и комбинирани масла около 5x4cm. Като инструменти сервират циркулярни триони и птица, юмрук, безжична отвертка, лента, лента с дължина 15 метра и като изравняващо устройство (може да се зареди в хардуерния магазин).

Стъпка 1: Подготовка

Ако следвате всички лентови основи според размерите във вашия план за основаване, поставете възможните линии на изтичане и отново затворете тези окопи.

  • Също така четете - направете основата сами
  • Прочетете също - направете основата за стената на градината сами
  • Прочетете също - направете бетонирането на фундамента

Стъпка 2: Определяне на ъглови точки

Образуването им на фондация се състои от изключителни ленти от външната и вътрешната кофражка според дебелината на ивиците. Вътрешната кофраж се пропуска с непрекъсната дънна плоча.
Измерете външните крайъгълни камъни на основата си с лентовото измерение или за предпочитане с изравняемото устройство и ударете талудрат дълбоко в земята там. Въведете дебелината на баластите си. Използвайте мярката на лентата, за да контролирате дали вашата основа е под прав ъгъл чрез измерване на двете диагонални мерки. Трябва да сте същата дължина.
Затегнете низ върху надлъжните страни на основата и натиснете разстоянието от около 50 cm допълнителни масла.
Сега завийте кодовете хоризонтално отвътре и височина, които трябва да имат завършената основа. По този начин направете цялата външна кофражка и след това, ако е необходимо, интериора.

Стъпка 3: Поддръжка

Запълването на бетона развива огромни сили под налягане. Поддържа вашата фондация Faltrine с косо прикрепени кантале, които те също така осигуряват в долните краища с клинчинки. По-добре прикрепете допълнителни опори, преди кофража да се движи при бетониране. Постоянно контролирате, че вашите шкафове продължават да бъдат точно в полет, точност на размерите и хоризонтални.

Сега това може да бъде бетонирана.