Изградете навес, така че да е защитен от кражба

Не е задължително навесът за инструменти да е естетическо чудо. Функционалността му е на преден план. Той е проектиран да предпазва ценни устройства от влага, мръсотия и неоторизиран достъп. При изграждането тези аспекти са фокусът. Дали е направено свободно строителство или комплект, не е много важно.

Предимства в строителството в областта на гледната точка

Важно за домашната къща е лесна достъпност, която в същото време предлага достатъчна сигурност. Следователно, когато изграждането на местоположението трябва да бъде добре обмислено. Например, ако формата на устройството или формите на устройството са поставени в основната сграда на сградата, тя може да бъде интегрирана в полето за наблюдение на детектора за движение (8.43 € в Amazon *) N.

  • Също така прочетете - инструкции за строителство с инструкции за безопасност за устройство за метал
  • Също така четете - изграждане на форми на устройства и това, което трябва да имате предвид
  • Също така прочетете - Планирайте устройството, което се оформя

Добрите места предлагат например на стената на гараж. Сараят за инструменти или навес за инструменти може да се използва практически и като странична сграда в близост до тераса. Нивото на земята е важен фактор, за да можете лесно да премествате тежко и обемисто оборудване като косачки за трева.

Характеристики на оборудването

Ако планирате сами навес за инструменти, можете да избирате между варианти от дърво и ламарина. И двете могат да бъдат закупени като комплект или създадени от вас сами. Подът трябва да бъде павиран, ако е възможно. Фундамент по цялата повърхност дава на устройствата опора, улеснява придвижването и търкалянето и предотвратява проникването на пясък и прах в движещите се части.

За достъп са възможни капак с ограничител, ролетна щора или плъзгаща се врата. В идеалния случай навесът за инструменти има вентилация, тъй като много градински инструменти като косачки често са влажни след употреба. За да увеличите сигурността срещу кражба и взлом, при настройването се препоръчват следните подробности:

  • Не използвайте прозорци или вложки за врати, изработени от стъкло (включително акрилно стъкло), които са потенциални слаби места и увеличават риска от взлом и взлом
  • Заобиколете ключалката на вратата с яка или я монтирайте с потапяне, за да предотвратите изключването й с тежки клещи
  • Скрийте обърнатите навън винтови връзки с капаци като метални листове или дъски
  • В случай на шарнирни врати, бетон, плочки или поне уплътнете люлеещата се зона на вратата
  • Когато сами изграждате врата, избягвайте кацане и създавайте ниво на земята
Съвети и трикове Вашият навес може да изглежда незабележим отвън или дори да изглежда стар. Колкото по-ново и по-красиво изглежда, толкова по-вероятно е да привлече потенциални крадци, които си обещават тлъста плячка вътре.