обновяване на прозорец с сутерен

Избата има много различни свойства, съществуващи. Когато обновявате прозорците в сутерена, първоначалната ситуация е решаващ. В това ръководство обясняваме как можете да разрешите прозорците на сутерена професионално.

В съществуващи сгради големи различия в мазето

Почти всяка къща е мазе в Германия. Но използването на сутерена е напълно различно в съществуващите сгради:

 • Също така прочетете - Цените на избата: Толкова много разходи за сутерен
 • Също така прочетете прозореца на метала: често достатъчно
 • Прочетете също и прозорец на Kipp: евтината алтернатива
 • Като лагер за зеленчуци и други нечувствителни продукти
 • Като сух лагер за мебели, документи и др.
 • като парти или стая за хоби
 • като пространство за домакински технологии като отоплителна система и резервоар за топла вода
 • като дневна

Вече от различните употреби, очевидно е, че предпоставките могат да бъдат толкова различни. Те са богати от влажната, тъмна изба до светлото мазе.

Старият прозорец на течливост, дължащ се на изолационни прозорци, не винаги се замени възможно

Разбира се, собствениците на жилища със старата класика, така че влажна и тъмна изба искаха да обновят сутерен прозорците и да използват изолационни прозорци, за да използват по-добре мазето. Но са налични изискванията за изграждане.

Властта, купата, в крайна сметка е част от пивоварните, които са натрупали през вековете. До началото на хилядолетието беше почти невъзможно ефективно да се дразни къща срещу загуба на топлина, едновременно да се запечата срещу влагата и да се отвори дори ефективно. Всички тези изисквания понякога противоречат.

Важна задача на прозорците на сутерена за много структури на инвентара

Ето защо обясняваме как функционира. На първо място, разбира се, е опазването на сградната тъкан, както и приятен, несмислен климат в къщата. Само вторична е топлоизолацията. Преди няколко години беше почти невъзможно да се запечата напълно сутерена срещу нахлуването на влага.

Следователно почвата обикновено е свободно и стените на фундамента са държани с вар цвят (14.49 € в Amazon *) дифузия по същество. Разхлабени под и стените са проектирани така, че могат да абсорбират влагата, но също така да дадат отново, така че не може да се стигне до увреждане на влага. За тази цел стената трябва да бъде ремонтирана в такива изби.

Вътрешността на сградата (влага) има основен приоритет

В същото време, в тези къщи има вероятност входящата влага да бъде премахната отново:

 • В сутерена чрез сравнително пропускаща изба (обикновено само перфориран стоманен лист)
 • Прозорци и врати, които не са абсолютно стегнати, така че влагата се транспортира до външната страна
 • Студен покрив, който също поема задачата на домашната вентилация

Ако тези стари изба Windows вече са заменени с нови изолационни прозорци, влагата вече не може да се транспортира. Сутеренът сега е постоянно мокър и блясък. Същото се отнася и при изграждането на съвременни прозорци и врати, монтирани според RAL насоките. Влагата не може да бъде извън къщата. Съответните увреждания на сградата, плесен и гъби са предварително програмирани.

Обновяване на прозореца на сутерен: модерна топлоизолационна мазачка

В рехабилитацията на прозорците на сутерена, така че първо трябва да изясните дали можете да замените тези стари прозорци чрез модерни, гъсти изолационни прозорци. Ако е необходимо, прозорците бяха дори подновени и затова сега е всеобхватен ремонт. Така че можете да замените прозорците на сутерена срещу модерни изолационни прозорци, имате нужда от ефективна вентилация на къщата. Това важи и ако искате да възстановите топъл покрив и искате да използвате модерни топлоизолационни прозорци в жилищната площ.

Осъзнават и поддържат стари изба Windows

Ето защо, затова трябва да се консултирате с експерт, ако не сте запознати с вентилацията и изискванията в избата. В зависимост от рехабилитацията може след това да се провали, така че те само да заменят конвенционалните стари метални изба Windows. Като алтернатива можете просто да ги обработите сами.

Металът на прозореца на сутерена е шлифован, след това цветът за защита от ръжда идва на метала, който също се отглежда към изискванията, които не са нестабилни при големи температурни колебания и влага. Стъклото на прозореца обикновено е опростено стъкло, което се използва и обвърза. Разбира се, ние също така предоставяме ръководство за това как да подновим комплектите на прозореца.

Съвети и трикове Искате ли да подновите прозореца на сутерена като част от работата на ремонт, ще ви е необходим прозорец на мазето, както в повечето случаи прозорец на мазета. Ако живеете в регион с риск от наводняване или бързо достигане на подземните води, нашият водач ще ви помогне да избухне на прозорци за изба.